Tegevusluba võimaldab Elementarel osutada järgmisi makseteenuseid - teenused, mis võimaldavad sularaha väljavõtmist maksekontolt, maksetehingu täitmine, sealhulgas raha ülekandmine makseteenuse pakkuja juures avatud maksekontole; maksevahendite, makseinstrumentide ja makseviiside väljastamine ja omandamine.

Elementare juhatuse liikmed on Linnar Viik ja Vilve Vene ning nõukogu liikmed on Indrek Neivelt, Liivi Kompus ja Tea Trahov.

Makseasutuste ja e-raha asutuste seadus sätestab, et makseasutusena tegutsemiseks peab äriühingul olema vastav tegevusluba.

Eesti Ekspress kirjutas ettevõtjate plaanist juba möödunud aasta lõpus. Toona mehed midagi täpsemalt kommenteerida ei soovinud.

AS Elementare sündis oktoobri alguses. Äriregistris on tema tegevusalaks märgitud finantsteenused, välja arvatud kindlustus ja pensionifondid. 300 000 euro suuruse aktsiakapitaliga ettevõte jaguneb võrdselt kolme asutaja vahel.

Vaid napilt kuu aega on vana uudis, et kaks endist hansapankurit Priit Põldoja ja Jan Andresoo kasvatasid viis aastat tagasi asutatud järelmaksufirmast Cofi välja uue Eesti panga, mis sai nimeks Inbank.