556m2 kinnistu kuulub OÜ-le Evrometod ja OÜ-le Easy Travel. Viimane on Bondarenko firma. Kinnistule on seatud kokku umbes miljonieurone hüpoteek.

City24 müügikuulutuses öeldakse, et hoonest on hetkel säilinud Suur-Karja tänava äärne maht (736 m2) ja hoovis olnud hoone osade kelder, vundamendid. Koostatud olevat korterelamu rekonstrueerimise projekt, mille alusel on lubatud ehitada neljakorruseline + pööning 1663.8 m2, suurune äri- ja eluhoone.

Äripäev on kirjutanud, et Suur-Karja 12 on üks väheseid vanalinnas säilinud keskaegseid hooneid, kus nõukogude ajal tegutses mereväeluure ja mis on kannatanud Mehhiko seepi meenutava varade jagamise pärast.

Metalli- ja kinnisvaraäriga 1990. aastatel rikastunud Jevgeni Babuškin ja tema ekskaasa Oksana on kallite autode, hinnaliste kellade ja maalide, Šveitsi pangakontode ning suure kinnisvaraportfelli pärast kohtutes maadelnud juba üle 10 aasta.

2004. aastal sai naine küll Suur-Karja kinnistu endale, tellis maja taastamiseks projekti ja võttis pangast miljoneid laenu, kuid siis arestis kohus kinnistu uuesti.