Meresuu spaa on jäänud 57 027,28eurosesse maksuvõlga. Maksuvõlg tekkis tänavu veebruaris. Võlalt on maksuamet arvestanud intressi 651,96 eurot.

Meresuu spaa omanikud on läbi Egeria Kinnisvara Rene Kuulmanni firma Madgaleena Kinnisvara ja WESFORD INFORMATION LTD. Selle ettevõtte taga on tõenäoliselt Andrey Romanyuk ja Ilja Grigoriev.

Rene Kuulmann on paremini tuntud kui hulgifirma Jungenti asutaja. Eesti Ekspressi endmetel kogub ta kunsti ja omab rohkelt kinnisvara, mille sai isalt päranduseks.

Samuti püsib Kuulmann paljude mälus kui "legendaarne baarikakleja", kes noris 15 aastat tagasi Tallinna linnavaraameti juhina tüli ühes Kihnu baaris, kakles seal "linnuvabriku meestega" ja põhjustas eluohtlikke vigastusi. Avaliku korra raske rikkumise eest määrati talle tingimisi vangistus.

Meresuu konkurent, Narva-Jõesuu Sanatoorium on samuti riigile maksud tasumata jätnud. Sel ettevõttel on maksuvõlg mullu novembrist. Praeguseks on see kasvanud 51 164,61 euroni, samas on sellest tasumisgraafikus 33 164,61 eurot. Tasumisgraafikus oleva võla maksetähtaeg on tänavu juuli lõpus.

Võlalt on maksuamet arvestanud intressi 1209,05 eurot, sealhulgas tasumisgraafikus olevalt võlalt 915,45 eurot.