Mihhelsoni vara väärtus on praegu 16,2 miljardit dollarit ehk 2,2 miljardi võrra vähem, kui aprillikuises 2017. aasta ametlikus edetabelis. Toona hinnati Mihhelsoni vara väärtuseks 18.4 miljardit dollarit.

Mordašovi tähelendu ei toetanud mitte niivõrd tema vara väärtuse kasv, kuivõrd Mihhelsoni vara väärtuse langus. Viimase põhjuseks oli Novateki aktsia langus. Miljardärile kuulub 24,76% firma aktsiatest. Aprillis avaldatud edetabeli aluseks oli aktsiate hind 17.veebruaril. Toona maksis Novateki aktsia 760 rubla, eile aga 606 rubla.

Novolipetski metallurgiakombinaadi omanik Vladimir Lisin on jätkuvalt edetabeli kolmas ja ärimehe vara väärtus ei ole muutunud. Forbes hindab selle suuruseks 16,1 miljardit dollarit. Lisini peamise vara aktsia hind ei ole 17.veebruarist praktiliselt muutunud- toona maksis see 123 rubla, 31. juulil aga 125 rubla.

Forbes märgib, et vahe Lisini ning Mihhelsoni vahel väheneb, mis tähendab, et Novolipetski metallurgiakombinaadi omanik võib varsti jõuda edetabeli teiseks.