Nimelt pargivad veofirma AS Koskel veokijuhid oma külmutusveokeid Kivimäe tänaval firma territooriumi vastas asuva tühja maalapi serva, mis jääb Lauliku lasteaia ja lähima naabri Tiit Trei elamu vahele. Ümbruskonna rahu häirivad just veokite külmutusseadmete undamine, kirjutab
.


„Nagu lennuk lendaks öö läbi maja kohal,” kirjeldas mees  veokite tekitatud efekti. „Juba mitu aastat tagasi võtsid nad oma hoovist vana asfaldi üles ja tegid sellega üle tee endale lisaparkimisplatsi. Märja ilmaga on seal paras mülgas, kuiva ilmaga jälle tolmab nii et jube.”


Koskeli esindaja aga eitab, et nende ettevõte asfalditükkide ja killustiku metsa alla vedamisega kuidagi seotud oleks. „Me ei ole pahatahtlikud. Me pakkusime linnale, et andku meile Lasnamäe lõppu teine krunt, aga ei antud.”


Nõmme linnaosa vanem Rainer Vakra sõnul on Koskeli krundi näol tegemist ebameeldiva minevikupärandiga, millest pole sugugi lihtne vabaneda. Detailplaneeringu järgi on see ärimaa, ja niikaua kui ettevõte oma territooriumil tegutseb, ei saa sellele midagi ette heita.