Videod tema üllatusvisiidist maaosakonda ning majandusarengu osakonda on saanud Twitteris hitiks. Pühapäev on seal tööpäev kuid ütlasi ka esimene koolipäev.

67-aastane šeik, kes on ühtlasi nii asepresident kui ka peaminister. Ühes videos on näha, kuidas ta kõnnib ringi toas, mille seintel on tema pildid, aga tuba ise on tühi. Video postitas valitsuse meediabüroo ning nad lisasid, et juhid ei olnud seejuures paremad kui tavatöötajad. Twitteris jagati ka videoid, kus šeik käsi Dubai linnavalitsuses ning linna rahvusvahelises lennujaamas.

„Ta soovis saata selge sõnumi," ütles meediabüroo juht Mona Al-Marri. „Õige ajakasutus algab kõige kõrgematest töötajatest ning me ei näita näpuga töötajate peale, kui ka nende ülemus ei olnud kohal."

Dubai valitseja kogus oma üllatuskülaskäikudega tuntust veel siis kui linn oli alles teel kõrbelinnast üliedukaks ärikeskuseks. Pühapäeval töölt puudujaid ei ole veel identifitseeritud, kuid šeik ei ole varem end nimede välja toomise ja inimeste häbistamisega tagasi hoidnud.