Ettevõtte Tallinna kontoris töötab 170 inimest, ruutmeetreid on rendile võetud 3400. See tähendab, et iga töötaja kohta on ligikaudu 20m2. Värsket õhku, päevavalgust ja ruumi jätkub.

Playtech on korduvalt valitud Eesti kõige paremate tööandjate sekka. Pole ka ime, sest peale korraliku palga hoolitseb ettevõte ka selle eest, et töötajatel oleks igapäevaselt laual tasuta puuviljad ja suviti ka jäätis. 3400m2-l saavad töötajad kasutada ka kokku kümmet kööki. Lisaks neile hüvedele saavad töötajad lasta end ka firma kulul masseerida.

Playtech Eesti juht Ivo Lasn ei soovi otsesõnu öelda, milline on Playtech Eesti keskmine palk, kuid avalikest andmetest on teada, et Playtechi Tartu kontor on Tartumaa kõige suurem tööjõumaksude maksja.

Lasna sõnul on neil tööjõuga enam-vähem samamoodi nagu teistelgi Eestis tegutsevatel IT-firmadel. Kohe võiks värvata 20 uut inimest. "Konkurents kogenud spetsialistide pärast on valdkonnas väga tihe. Palganumbrid on ühtlustunud, mis tähendab, et töökoha valikul on inimeste jaoks üha olulisemad arengu- ja karjäärivõimalused, töökaaslased ja loomulikult seda kõike toetav töökeskkond."

Lasn lisas, et Playtech pakub töötajatele erinevaid võimalusi karjääriteel. "Meie töötajad saavad väga edukalt karjääriredelil edasi liikuda ka ettevõttesiseselt. Eelmisel aastal oli meie Eesti üksuses ligi 100 sisemist liikumist ja umbes sama palju liitus meiega ka uusi inimesi," rääkis Playtechi Eesti üksuse juht.

Playtech Eesti on Playtech grupi esimene ja suurim arenduskeskus, kus luuakse kõige keerukamaid tarkvaralahendusi. Playtech on üks suuremaid tarkvaraettevõtteid Eestis, kuhu on koondunud nii grupi arendus-, tootmis- kui ka teenindavad funktsioonid.

Eelmisel aastal pälvis Playtech Eesti tiitli Aasta Vastutustundlik Ettevõtte 2015.