Kõik algas sellest, kui Evan ja tema isa hakkasid koos tegema anima-projekti. Isa Jaredil on fotograafia ja videote tootmisega tegelev firma. Nad hakkasid lihtsalt lõbu pärast tegema stop-motion stiilis Angry Birds'i videoid. Evan palus isal need YouTube'i panna, et tema sõbrad ka neid näeks. Nad tegid ühes kuus ühe video. Siis juhtus midagi. Ühtäkki said nende videod väga populaarseks. Nende kanalit hakati tellima (subscribe). Siis sai üks video kokku miljon klikki. Seda kõike jälgisid huviga mänguasjatootjad ning nad avaldasid soovi, et Evan võiks oma kanalis EvanTubeHD hakata tegema mänguasjade tutvustusi.

Perekond arutas asja ning nad otsustasid kõik oma panuse anda. Nüüd tegelebki väike ja armas Evan mänguasjade arvustamisega oma lihtsal ja lapselikul viisil. Ta on tavaline 8-aastane poiss. Ema ja väike õde on vahel abiks ning isa filmib kõik üles.

Kõik on lihtne. Evan avab video alguses karbi, kus on sees mänguasi. Ta mängib sellega veidi ja siis annab oma ausa hinnangu. Videod on aga ka väga vaimukad, mis teeb need veel enam lapsesõbralikuks.

Evanist on saanud üle-maailmne hitt, tema videoid on vaadatud kokku 800 miljonit korda. Lapsevanemad suhtuvad temasse kaheti. Neil on hea meel, et täiesti tavaline laps tutvustab meelelahutuslikult mänguasju - väga turvaline. Samas on see neile ka peavaluks, sest lapsed, kes videoid vaatavad, tahavad mänguasja ka kohe saada.

Evan ise on jäänud tavaliseks lapseks, kes käib koolis, teeb oma kodutöid, käib sõpradega mängimas ning karate trennis. Ka vanemad on jäänud mõistuse juurde - Evani teenistus pannakse panka ja investeerimishoiustele. Samas kaitsevad nad teda üha kasvava kuulsuse eest. Seetõttu ei ole keegi siiani teada saanud ka Evani perekonnanime ega seda, kus ta täpsemalt elab.

Evanil on tegelikult veel kaks kanalit - EvanTubeRaw ja EvanTubeGaming. Kui ta parasjagu videoid ei tee, siis teeb ta oma kodutöid. Lõppude-lõpuks on see tema vanuses ikkagi olulisem kui miljon dollarit.

Loo päises asuv video on kogunud ligi 54 miljonit vaatamist. Ärge pange pahaks, et Evani diktsioon on veidi kehv - ta kaotas just ühe oma piimahamba.