Bugatti Veyron on üks maailma hinnatumaid ja haruldasemaid autosid. Toodetud on vaid 300 Veyronit. Hinnaks on sellel iludusel 1 miljon dollarit.

Mees väitis pärast õnnetust, et ta sõitis vette, kuna tema teele jäi ette pelikan. Linnu päästmise nimel sõitis mees miljoni dollariga vette. Siis aga juhtus Andyga järgmine äpardus. Ta ei saanud vees oleva auto mootorit välja lülitada, kuna teda ründas vihane sääseparv. Nii töötas mootor vees kuni see lõplikult kokku jooksis. Seda ei olnud võimalik enam mingil juhul korda teha.

Andy oli juhtumi järel suhteliselt rahulik. Seda võib ka mõista, sest auto oli kindlustatud. Ja mitte miljoni vaid 2,2 miljoni dollari peale. Õnnelik juhus oli ka see, et mees oli kindlustuslepingu sõlminud vaid kolm nädalat enne õnnetust.

Ta jäi õnnetuses ellu, päästis linnu, väljus võitjana ka võitles sääskedega ning lisaks kõigele saab ta tagasi autole kulutatud miljoni pluss veel 1,2 miljonit. Õnnelik mees?

Siiski mitte. Esmalt märkasid uurijad, et auto teelt väljasõidu kohas ei olnud mingeid pidurdus- ega muid rehvijälgi. Andy oli aga rääkinud järsust teelt välja pööramisest. Teiseks üllatas uurijaid see, et mees ei suutnud mootorit välja lülitada. See käib Vayronil nupust ning inimene, kes autodest midagi teab ning neist hoolib, peaks tegema kõik, et mootor saaks välja lülitatud.

Siis aga tabas meest kõige valusam löök. Kas oli mees loll või oli tema ebaõnn lihtsalt nii suur - pigem oli see kombinatsioon mõlemast. Igatahes märkas Andy erilist autot teel liikumas üks auto-entusiast. Ta istus ühe teise auto kõrvalistmel ning sõitis paralleelselt kulgeval teel. Moodsale inimesele kohaselt haaras ta telefoni ja kukkus Veyronit filmima. Pärast pani ta oma saagi YouTube'i üles (VIDEO ON LOO PÄISES).

Väike ime oli seegi, et YouTube's olev video sattus uurijate kätte. See juhtus paar kuud hiljem. Algul ei saanud uurija arugi , et tegu on sama juhtumiga, millega oli juba kuid tegeletud. Nüüd oli selge, et House oli valetanud - mingit pelikani ei olnud teel, ta keeras auto lihtsalt sirgelt vette.

Nüüd pöördusid uurijad Andy vastu kohtusse, süüdistades teda kindlustuspettuses. Andy omakorda jätkas 2,2 miljoni nõudmist.

Alles eile tunnistas Andy Lee House viimaks üles, et ta sõitis autoga meelega vette, et saada kindlustusraha. Ei olnud ei pelikani ega sääski. Ta jättis ka mootori meelega tööle.

House'il ei ole lihtne tulevik. Ta kaotas 1 miljoni dollarilise Bugatti, peab maksma aastate jooksul tehtud õiguskulud ning talle on esitatud süüdistus, mille tulemusel võib ta minna 20 aastaks trellide taha.