See mees on Microsofti kunagine looja Paul Allen, kes paiskas äsja müüki üha väga erilise jupi kinnisvara. 1997. aastal kulutas Allen 20 miljonit, et osta 49,4-hektariline mäepealne maatükk Beverley Hillsis. Täna saab sellise summa eest samas piirkonnas vaid ühe maja.

Maatükki nimi on „Nõiutud mägi" ja kolm aastat pärast krundi ostmist lammutas Allen sellel seisnud suure häärberi, mis oli ehitatud 1925. aastal. Selle lasid endale teha tummfilmistaarid Marian Selders ja Fred Thompson. Nad omasid siis vaid 9 hektarit ja kasutasid seda eelkõige hobuse-rantšona.

Majas hakkas kummitama kolm aastat pärast seda, kui paar oli oma unistuste maja ehituse lõpetanud. Thomspon astus jalga naela ja suri kolm nädalat hiljem 38-aastasena, jõululaupäeval. Sellest ka kummitusemäe nimi.

Marian Selders müüs kinnistu kuu aega hiljem, ostjaks naftaparun ja hind 580 000 dollarit ehk tänapäeval 8 miljonit dollarit. 1942. aastal müüs magnaat selle saksa-ameerika leiutaja Paul Kollsmanile. Tegemist oli maailma ajaloo ühe edukama leiutajaga, kelle patentide seas oli maailma esimene baromeeter ning mitmed riistad, mida siiani veel lennunduses ja kosmosereisidel kasutatakse.

Kollsman müüs 1939. aastal oma firma tänapäevases väärtuses 72 miljoni dollariga ja kasutas seda raha, et osta juurde veel 40,4 hektarit maad.

Kollsman oli kaks korda abielus. Tema esimene naine suri 1951. aastal. Teise naisega abiellus ta juba aasta pärast. Paul ise suri 1982. aastal ning Eva elas 2005. aastani. Eva müüski krundi Paul Allenile.

Paul Allen otsustas vana häärberi asemele ehitada kaks 4600-ruutmeetrist uhket maja. Neist ei saanud aga asja, võib-olla Allen siiski ei viitsinud plaane ellu viia. Ja nüüd on see müügis 150 miljoni eest. Kui see maha müüdaks, siis saaks sellest Beverley Hillsi ja Los Angelese maakonna kalleim pind ajaloos. Aga selliste kruntide müük ei ole lihtne, ajalugu näitab nii.