Haritonin on kuulsa Nürnburgringi omanik ning ta pakkus sõbrale võimaluse testida seal superautosid ning lisaks oli tal ka üllatus.

Niisiis tõi Abramovitš endaga kaasa kena erakollektsiooni. Kokku maksis see iluduste paraad 11,3 miljonit dollarit. Seal olid Pagani Zonda R, mida on maailmas kokku vaid 15. Selle hind on ligi 2,9 miljonit dollarit. Kohal oli ka Ferrari FXX, mis on eksperimentaalne prototüüp ja selle hinnaks on 2,1 miljonit dollarit. Veel nägi Lamorghini Reventoni, Mercedes-Benz AMG GT3, Aston Martin Vulcanit ning Bugatti Veyronit. See oli esimene kord, kui Abramovitš oma autokollektsiooni avalikult välja tõi. Või noh, kui seda avalikuks pidada saab.

Kogu üritus kestis kaks päeva, ning jalgpalliklub Chelsea omanikku ootas ka üks üllatus. Big Garage Nurnburgringi inimesed võimaldasid Abramovitšile ja tema sõpradele kasutamiseks ka mitmeid Vormel 1 autosid. Lisaks said nad testida täielikku Porschede valikut. 99,9% autofänne oleks sillas, kui saaks nende Porschedega sõita, kuid need kahvatusid loomulikult Abramovitši enda autode ees.

Ülal on video, kust saate aimu, millised autod neil kahel päeval ringi kihutasid.