Meest hüütakse „mudelautode kuningaks" ja tema hobi sai alguse 7-aastaselt. Täna on tema kollektsioonis 3500 väikest autot. Teiste seas on ka üliharuldane ja hinnatud roosa tagantlaetav „Beach Bomb", mille väärtus on umbes 150 000 dollarit. Pacali sõnul on auto nii väärtuslik selle värvi tõttu. Kui seda toodeti, siis mõeldi, et see võiks sobida tütarlastele. See aga tõi kaasa olukorra, kus tuhanded vihased poisid neid haamritega katki tagusid. Vähesed jäid järgi ning seetõttu on ka originaalpakendis auto hind meeletu.

Tegelikult kogub Pascal vaid Hot Wheels'i autosid, tema kollektsioonis ei ole Matchboxi või muude tootjate autosid. Mehe autodele mõeldud tuba on muljetavaldav.Ta on nimelt kogu aeg soovinud, et tema „Hot Wheels'i tuba" näeks välja nagu Matteli presidendi tuba 1970ndal aastal. Tema kollektsioon on suuremgi kui Mattelil endal.

Pascal soovib avada ka muuseumi, kuid soovib sinna lisada ka Barbie kollektsiooni, mis on tema sõnul number üks mänguasi tüdrukutele. Hot Wheels on siis Pascali arvates poiste mänguasjade kuningas.

Kollektsioneerimine on mehel nii veres, et ta plaanib peagi hakata koguma ka veidi soliidsemat kraami nagu pesapallikaarte ja maale.

Vaata mehe suurepärast kollektsiooni lähemalt siit. Sealt näed ka 150 000 dollarit maksvat roosat autot.