The Village People'is politseiniku rolli etendav Victor Willis omab poolt bändi kataloogi autoriõigustest. Ta sai selle tänu aastate eest saavutatud kohtuvõidule. Ta ise ütleb, et kirjutas laulu maksimaalselt kuue tunniga - viimase versiooni pani ta kirja 10 minutiga.

Ta ei ole üldiselt suur kulutaja, kuid ostis ükskord teemantitega kaetud Cartieri kuldkella, mis maksis 100 000 dollarit, sest talle lihtsalt meeldis selle välimus. Regulaarselt käib ta naisega kruiisidel ja ta omab miljoneid maksvat häärberit San Diegos. Ühesõnaga - elada ta oskab.

Laulja ja laululooja ise ei tea täpselt, kui palju see laul talle sisse on toonud, aga ta hindab, et pangaarvele tuleb miljoneid aastas.

Willise edu taga on see, et ta on laulude kataloogi enda käes hoidnud. Talle pakuti 80ndatel mitme miljoni eest võimalust see maha müüa, aga ta loobus. Ta teenib raha iga kord, kui mõnd laulu mängitakse.

Kuidas ta raha investeerib? Ta ei paiguta seda aktsiaturule, vaid hoiab seda pangas või mõnes ettevõttes. Mõni aeg tagasi sai ta ühte naftafirmasse investeerides vastu pükse ja on seetõttu muutunud ettevaatlikumaks. Õnneks ei ole tal muret, sest „Y.M.C.A" tagab talle jätkuvalt vägagi kopsaka aastasissetuleku.