Kümneosalise seriaali fookuses on Eesti turbulentsetel 1990ndatel − ajajärgul, mis ei ole enam kunagi määratud korduma. Draamaseriaal leiab aset ühes pangas, mis mõjutab kogu riigi arengut, kasvades peadpööritava kiirusega, kuni ühel hetkel muutub liiga edukaks, et oleks võimalik tema jätkamine senisel kujul. Segunevad triumfid ja kriisid majanduses, poliitikas ning inimeste eludes. Seriaal põhineb osaliselt tõestisündinud lool ning räägib Eesti panganduse, majanduse ning poliitika põimumisest ja ajastute kiirest vahetumisest, mille tulemuseks olid nii märkimisväärsed võidud kui ka korvamatud kaotused, kirjutas ERR.

Sarja režissöörid on Jan Erik Nõgisto, Rainer Sarnet, Juhan Ulfsak ja Marianne Kõrver.

Sarja peaosatäitjad on Sergo Vares, Evelin Võigemast, Priit Võigemast ja Gert Raudsep, lisaks neile on läbivates rollides Andres Dvinjaninov, Markus Luik, Tambet Tuisk, Erki Laur, Hendrik Toompere jr, Reimo Sagor, Liis Lindmaa, Tiina Tauraite, Tanel Ingi, Inga Salurand, Mirtel Pohla, Kristo Viiding, Taavi Eelmaa, Margus Prangel, Volli Käro, Enn Lillemets, Mari Abel, Terje Pennie ja paljud teised.

Seriaali operaatorid on Meelis Veeremets ning Ants Martin Vahur, kunstnik Kairi Mändla, stsenaristid Eero Epner ja Tarmo Jüristo, tegevprodutsent Kaspar Kaljas, produtsent Paul Aguraiuja.