Kõige järgneva keskmes on kaks naist - restoraniomanik ja disainer, kes kohale kena välimuse andis. Neil tekkis arusaamatus, kuna disainer ei jõudnud oma töödega õigeks ajaks valmis. Restoraniomanik Zhanna Kim keeldus disainerile maksma 2 miljonit rubla (30 000 dollarit), mida ta tööde eest tasuma pidi. Sellest sai alguse sündmuste jada, mida keegi alguses arvatagi ei osanud.

2015. aasta 15. detsembril olid Elementsi restoranis vastakuti 20 relvastatud meest. „Jääge kõik vait, keegi ei lahku hoonest enne, kui meil on sõlmitud kokkulepe," mäletas Zhanna Kim hiljem sõnu, mis restoranis kaikusid.

Lihtne ärituli oli paisunud suureks relvakonfliktiks, mille sarnast ei olnud Moskvas nähtud pärast 1990ndaid. Lõppvaatuses vahistati Venemaa üks kurikuulsamaid kriminaale ja nö õigustmõistev varas Zakhari Kalašov, keda tuntakse paremini Shakro Noore nime all.

Disainer Fatima Misikova oli oma võla müünud maffiooso Andrei Kotšuikovile, keda kutsutakse Itaallaseks. Ta on shakro pundi oluline liige.

Itaallane saabus lihtsa sõnumiga: kui võlga ei tasuta, võtab ta restorani üle. Zhanna Kim keeldus maksmast.

Ta helistas politseisse ja enda advokaadile, kelleks oli erru läinud kolonel Eduard Budantsev. Tegemist on kireva taustaga härraga, kel on väidetavalt seoseid nii politsei kui ka Taganskaja-nimelise kriminaalse rühmitusega. Nüüd on ta advokaat, kes tegeleb just võlgade sissenõudmise teemadega.

Siseminister oli mehele kunagi kinkinud isikliku Beretta revolvri. Ta saabus enda seltskonnaga restorani ja nõudis, et kutsumata külalised kohe lahkuks.

Ajaleht Kommersanti andmetel ütles Itaallane Budantsevile, et talle oli käsu seda „lehm lüpsta" andnud Sahkro isiklikult. Pärast emotsionaalset sõnavahetust käsikis Itaallane „kiilaka (Budantsevi) autosse pakkida".

Sellele järgnes võitlus restorani taga, mille käigus suri kaks meest ning mitu sai vigastada. Mõnedel andmetel oli Shakro ka ise sündmuskohal, aga tema nimi kadus hiljem siseministeeriumi dokumentidest.

Pool aastat hiljem viis FSB Shakro häärberis läbi reidi. See asub Moskva lähedal ning kaardilt seda ei leia. Ministeerium avaldas hiljem oma töövõidust ka video. Laua taga istub Shakro. Videost näeb ka seda luksust, mille keskel mees elas. FSB viis ta kaasa.

Shakrot süüdistatakse väljapressimise korraldamises.

Shakro on tuntud Vene maffiaboss, kes ilmus riiki tagasi pärast seda, kui veetis 8 aastat Hispaania vanglas. Ta mõisteti seal süüdi rahapesus ning kriminaalse organisatsiooni juhtimises.

Seljataga on ta Gruusias süüdi mõistetud tapmise eest ja seda 18 aastaks. Riik on Venemaalt nõudnud tema väljaandmist. Pärast teise olulise maffiabossi Aslan Usojani tapmist Moskva kesklinnas 2013. aastal peetakse Shakrot Venemaa uueks allilmaliidriks.

„Ta võttis seda isiklikult," ütles üks Shakrole lähedal seisev isik. „Ta sekkus kahe naisterahva tülli oma sõbra palvel. Keegi ei teadnud, et võib tekkida probleeme, aga sellistel puhkudel võivad asjad kiiresti ära keerata," ütles ta.