Savisaar-Toomast kirjutab tegevusaruandes: "OÜ Kirjavara Haldus on asutatud veebruaris 2010. Osaühingu põhitegevuseks on konsultatsiooniline tegevus ja nii juriidiliste isikute kui ka eraisikute kultuuriline teenindamine.
2012.aastal jätkati ettevõtte põhitegevusega, osutades konsultatsiooniteenuseid ning kultuurilist teenindamist. 2010. aastal soetati firmale kinnisvara, mille eesmärgiks on teenida tulu vara väärtuse kasvult. 2011. aastal anti soetatud kinnisvara üürile üüritulu teenimise eesmärgil. Töötajaid aruandeperioodil ettevõttes ei töötanud ja juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei makstud. Järgnevatel perioodidel kavatseb firma jätkata põhitegevusega ja laiendada kultuurilist teenindamist."

Kunstialase loometegevuse osa on osaühingu käibest vaid paar protsenti. Eelmisel aastal teenis osaühing loometegevusega 426 eurot. Samal ajal nõustas Savisaar-Toomast 13 140 euro ja üüris kesklinnas asuvat korterit välja 6900 euro eest.

Vilja Savisaar ostis Roseni tn 10/Rotermanni tn 5 oranžis majas asuva korteri vene ärimehelt Sergei Fedtšenkolt 2009. aastal. Pool aastat hiljem, 2010. aasta aprillis läks see 61m2 eluruum osaühingu bilansi. Korteri väljaüürimine on üsna kasulik: eelmisel aastal kulus osaühingul kinnisvarainvesteeringu haldamiseks kõigest 68 eurot.

Korteri soetusmaksumus oli 98 321 eurot, kahe miljoni kroonine hüpoteek on kustutatud.

Jaotamata kasumit on ettevõttele kogunenud kokku 52 298 eurot.