Lisaks avatakse keskuses uus ööklubi ning üle 10 erineva restorani ja kohviku, kus on istekohti kokku pea 2000 inimesele, teatas Delfile AS Viru Keskus.

Avatav keskus pakub külastajaile rohkeid võimalusi einestamiseks ning kohvitamiseks üheteistkümnes keskuse erinevatel korrustel asuvas kohvikus ja restoranis. Suurim neist on keskuse esimesel korrusel paiknev ligi 500-ruutmeetrine ja ligi 250 istekohaga Lunchbox, kus pakuvad erinevate rahvusköökide toite viis erinevat toitlustajat.

Maitsta saab itaalia, prantsuse, türgi, belgia ja hiina kööki. Lunchboxi näol on tegemist Eesti suurima kiirtoidurestoraniga, mille eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset toiduvalikut, mis oleks maitseomadustelt võrreldav a la carte restoranides pakutavaga.

“Usun, et lisaks keskuse külastajaile muutuvad siinsed toidukohad populaarseiks ka nende seas, kes töötavad kesklinnas ning soovivad teha kiireid äri- ja töölõunaid. Valikuvõimalus on siin suurem ja hinnad taskukohased,” kinnitas Viru keskuse juht Ants Vasar.

Viru Keskuse kohvikute ja restoranide seas on nii juba tuntud kui täiesti uusi söögikohti. Suurima kiirtoidurestorani, Lunchboxi koosseisu kuuluvad itaalia köögiga Da Vinci, prantsusepärase köögiga Baquette, hiina köögiga Wo King, belgiapärane BelgoSnack ja türgi roogasid pakkuv Osman Kebab.

Uudsena tuleb esmakordselt Eestisse Soomes ülipopulaarne restoran Riff, mis avab Viru keskuses lisaks restoranile ka ööklubi. Keskuses avavad oma kohvikud Skandinaavia suurim kohvipoodide kett Wayne´s Coffe ning Roberts Coffee. Kohviku ja restorani avab ka Amica köökide kett ning rida teisi toidukohti.

Viru Keskus, selle parkimismaja ja bussiterminal avatakse 15. aprillil.