Elektrimüüja kodulehel olevast hinnakirjast selgub, et tähtajalisi lepinguid saab sõlmida 12 kuuks. Ühetariifse arvesti korral on elektri hinnaks 5,94 senti/kWh ning kahetariifse puhul päeval 6,50 senti/kWh ja öösel 4,99 senti/kWh. Kuutasu seejuures ei küsita.

Börsihinnast sõltuvas paketist lisab elektrimüüja elektri börsihinnale 0,29 senti/kWh.

Energiaturg.ee hinnavõrdlus näitab, et tarbija, kelle majapidamises kulub aastas 2400 kWh elektrit ja kel on ühetariifne arvesti, peab selle eest aastase fikseeritud hinnaga lepingu korral VKG Elektrivõrkudele maksma 142,56 eurot. Tegemist on hetkel soodsaima pakkumisega.

Kahetariifse arvestuse korral (jagunemisega 50:50) kujuneb aastase lepingu maksumuseks 137,88 eurot ning mõnekümne sendiga alla Imatra Elektri pakkumistele.

Soodsaimat börsihinnast sõltuvat paketti pakub hetkel 220 Energia, kes lisab börsihinnale ettemaksuga paketil 0,23 senti/kWh. VKG Elektrivõrkude pakkumine on samal tasemel Imatra Elektri rohelise energia paketiga ning Eesti Energia Muutuv paketiga.

Ärikliendid saavad valida paketti sõltuvalt oma aastasest tarbimismahust ning võivad nendega tutvuda iseteeninduse kaudu.

Suurematele elektritarbijatele, tarbimismahuga alates 0,5 GWh, on VKG Elektrivõrgud lubanud teha personaalsed pakkumised.

Hinnakirjaga saab tutvuda SIIN.