Ülekaalukalt edukaim aasta oli Jeffrey Preston Jorgensenil ehk Jeff Bezosel. See tähendab, et suurepärane aasta on olnud Amazoni jaoks, mille suuromanik ning juht ta on. Bezos on olnud nii Google'i, Airbnb kui Business Insideri üks esimestest investoritest. Hea ninaga mees on oma meeletu 2015. aastaga tõusnud maailma rikaste edetabelis 4. kohale. Tegemist on Bloombergi Miljardäride Indeksi andmetega.

Indeksile otsa vaadates ning võttes aluseks selle, mitu protsenti on konkreetse rikkuri varanduslik seis paranenud, siis näeme, et siin domineerivad asiaadid. Suurim tõusja 265,7% on Zhou Qunfei, kes on Hiina ettevõtte Lens Technology juht. Võib-olla ei ole ilus eraldi välja tuua, aga tegemist on naisega.

Ettevõte, mida ta juhib, toodab mobiilidele, arvutitele ja kaameratele klaaskatteid. Ettevõttes töötab üle 80 000 inimese. Firma suurimad kliendid on Samsung ja Apple.

Siin on suurimad võitjad aastal 2015. Sulgudes on ära toodud nende koht üldises rikaste edetabelis.

Skaala teises otsas on Carlos Slim. Ta on aastaga kaotanud väga suure rahasumma ning langenud maailma rikkaimate edetabelis esikolmikust välja. Mehhiko rikkaimal mehel ei ole siiski munad ühes karbis. Ka ei ole ta suur naftamagnaat. Ta on nii Ameerika suurima mobiilioperaatori America Movil suuromanik, aga ka pankur. Tema käsi on sees ka kaevandusmaailmas. Ta omab Philip Morrise, The New York Timesi ning Caixabanki aktsiaid. Pereäri kaudu on ta seotud ka Mehhiko ehitusäriga.

Slim on sel aastal kaotanud Hondurase majanduse jagu vara. American Movil teeb üle aastate kehva tulemust. Neid pigistavad Mehhiko uued regulatsioonid. Selle tõttu on nad viimaks sunnitud mobiilsidega seotud infrastruktuuri teistega jagama. Varem said nad üksi seda kasutada, mis tähendas loomulikult absoluutset domineerimist turul. Slimi firma jaoks on Brasiilia turg suuruselt teine. Riigi majanduslik seis on aga väga kehv ning sellelgi on olnud oma mõju mehe varale. Euroopas laienemine on aga keeruline.

Siin on aasta suurimad kukkujad: