Tilastokeskuse teatel on keskmine korteri ühe ruutmeetri üürihind Lääne-Soomes Rauma linnas 9,75 eurot ja Kagu-Soomes Kouvolas 9,91 eurot. Kinnisvaraportaali kv.ee üüripakkumiskuulutuste statistika põhjal on samas Tallinnas keskmine üürihind 10,1 eurot ruutmeeter. Tallinna üürihinnad tõusid juba augustis üle taseme kümme euro ruutmeetrist.

Kv.ee andmeil on Tartus ruutmeetri keskmine üürihind 7,9 eurot ja kogu Eestis koos Tallinnaga kokku 8,7 eurot. Eesti keskmist hinda moonutab tõik, et ligi kaks kolmandik üüripakkumistest tuleb Tallinnast ja ülejäänutest lõviosa Tartust. Muidu jääb väiksemates linnades korterite eest küsitava üüri keskmine ruutmeetrihind vahemikku 3-5 eurot.

Soomes on keskmine üürihind ilma Helsingi linna arvestamata 11,18 eurot ruutmeeter. Mullusega võrreldes tõusis üür 1,7%.

Helsingis oleneb ruutmeetri hind väga palju linnajaost, ulatudes prestiižsemates linnajagudes 20 euroni ruutmeetrist ja langedes linna servas 13,15 euroni ruutmeetrist. Ka Helsingi satelliitlinnad Espoo ja Vantaa on Soome keskmisest kõrgema üürihinnaga, vastavalt 14,14 ja 14,04 eurot ruutmeetrist.

Eesti statistikaamet kogus üüristatistikat 2009. aastani.

Vaata Soome kallimaid ja odavamaid linnu Soome rahvusringhäälingu Yle koostatud tabelist.