Kolme kvartali tulemusi mõjutasid eksporti soosiv majandusolukord välisturgudel ja pidev panustamine ettevõtte kasvule läbi uutesse riikidesse laienemise. Äsja ühe juhtiva Lõuna-Ameerika jaekaubandusfirmaga sõlmitud lepingu kohaselt alustab Wolf Group ehituskeemia eksporti Tšiili Peruu, Argentiina ja Kolumbia turgudele.

Wolf Groupi tegevdirektori Alar Salumi sõnul, kindlustas uuele kontinendile sisenemist edasimüüja poolt tellitud kvaliteedijuhtimissüsteemi audit, mille tulemused igati vastasid tellija normidele. „Põhjaliku auditi viis läbi rahvusvaheline auditeerimisettevõte ning see hõlmas kogu tootmisprotsessi alates materjalide saabumisest kuni kauba väljasaatmiseni,“ rääkis Salum Wolf Groupi ajaloos esmakordselt väliskliendi tellimusel läbi viidud auditist.

„Tšiili ehitusturg on väga vilgas. Tõusuteel on ka Peruu, Argentiina ja Kolumbia,“ rääkis äsja ekspordiportfelli lisandunud riikidest Salum ning lisas, et hermeetikute ja ehitusvahu kasutamise harjumused nendes riikides järjest arenevad. Ühtlasi osaleb Wolf Group Tšiili maavärinajärgses elamuehitusprogrammis, mille raames lähetati Tšiili esimene Tempsi fassaadisüsteemidel põhinev näidismaja.

Eelmise aasta sügisel otsustas Krimelte viia kõik müügi- ja tootmisega tegelevad grupi ettevõtted Wolf Groupi alla. Wolf Group koondab kõiki Krimelte müügi- ja tootmisettevõtteid Eestis ning välismaal, samuti kaubamärke Penosil ja Tempsi.