„Klientide suur huvi ja kasvanud tehingumahud esimeses kvartalis on elavaks tõestuseks ja usalduse märgiks, et kinnisvaraturul on võimalik endiselt edukalt tegutseda ning usume, et oleme leidnud punkti, kus müügihinnad on atraktiivsed nii klientidele kui ka arendajale,“ sõnas AS-i YIT Ehitus juhatuse esimees Priit Sauk.

„Olemasoleva kinnisvaraportfelli valik on klientidele kitsaks jäänud ning aeg on varasemate projektidega jätkata,“ lausus AS-i YIT Ehitus turundus- ja müügidirektor Marko Sillar. „YIT Ehitus alustas mai alguses Tallinnas Kadaka tee 137 ning Keilas Põhja 8a2 ja 8a3 kortermajade ehitusega. Mõlemad projektid olid ootel alates eelmise aasta teisest poolest, kuid käesoleva aasta esimene kvartal kinnitas aktiivsuse kasvu kinnisvaraturul. Lisaks valmis mai alguses Mustamäel Mäepealse 16 kortermaja,“ lausus Marko Sillar.

Kadaka tee 137 korterelamu on 8-korruseline. Hoones on 95 rõdudega ühe- kuni neljatoalist korterit suuruses 44,0-105,1m². Projekt valmib 2008 aasta lõpuks.

Keila Põhja 8a2 ja 8a3 kaks uut kortermaja on 4-korruselised, mõlemas 20 korterit. Projekt valmib 2008 sügiseks. Üks hoone müüakse ilma siseviimistluseta.

Mäepealse 16 kortermaja on 6-korruseline ja hoones on 40 korterit ning ehitustööd on valmis.

AS YIT Ehitus on Eesti ehitusettevõte, mis on asutati 1991. aastal. AS YIT Ehitus kuulub alates 2001. aastast Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuva ettevõtte YIT kontserni, mille kaheksas riigis tegutsevas tütarettevõttes töötab üle 24 000 inimese. YIT kontserni 2007. aasta käive oli 57,7 miljardit krooni, millest käive Balti riikides oli 3,4 miljardit krooni.