Honey Investments´i asutaja ja juhatuse esimees David Honey on viimase 18 aasta jooksul edukalt investeerinud mitmetesse edukatesse projektidesse nii Suurbritannias kui mujal.

Honey otsis võimalusi investeeringuteks uuendusmeelsetesse Balti regiooni ettevõtetesse alates eelmise aasta oktoobrist. ?Mul on Yoga Intelligence´i tegevusse usku,? sõnas David Honey. ?Omalt poolt soovin kaasa aidata sellele, et ettevõttest saaks tugev ülemaailmselt tegutsev firma.?

Kogu kaasatav investeering on 750 000 eurot ehk ligi 12 miljonit Eesti krooni, mis moodustab 15% Yoga Intelligence´i väärtusest. 85% firma aktsiatest kuulub Yoga Intelligence´i valdusfirmale Estomatic Grupp OÜ.

Välisinvesteeringut kasutatakse ettevõtte arendusjuhi Neeme Takise sõnul eelkõige uute toodete väljatöötamiseks ning olemasolevate edasiarendamiseks ja välisturgudele viimiseks. ?Yoga Intelligence´i põhisuundadeks jäävad intelligentsete kodu ja kontori lahenduste väljatöötamine ning senistest paindlikemate läbipääsusüsteemide, kinnisvara haldamise süsteemide ja turvasüsteemide loomine,? kinnitas Takis. Lisaks pakub ettevõte elektroonilise ning mobiilimakse lahendust.

Yoga Intelligence töötab välja ressursside juhtimise ja haldamise süsteeme, mis aitavad organisatsioonide juhtimist ning toimimist efektiivsemaks muuta. Intelligentse kontori esimese rakendusena on valminud läbipääsusüsteem, mille turustamiseks Eestis on alustatud koostööd turvafirmadega Pristis, Falck, Hotronic ja Security MS. Yoga e-makselahenduse põhiline edasimüüja on Bossa Teeninduse AS. Yoga Intelligence´i klientide hulka kuuluvad tänaseks Hansapank, Kunda Nordic Tsement ja kolm Eesti elektroonikatehast.