Apotheka internetiapteegi tulemuste põhjal on näha, et inimeste huvi dieedipreparaatide, seedimist kiirendavate toodete ja ka suitsetamisest loobumist soodustavate vahendite vastu on hüppeliselt kasvanud.

"Detsembri viimaste ning jaanuari esimese nädalate jooksul on enamkülastatud kategooriateks tõusnud dieet ja suitsetamisest loobumine," kinnitab Apotheka Mustamäe apteegi esindaja Kadri Tammepuu.

"Praegu on Netiapteegi populaarseimad tooted dieedikategoorias ainevahetust soodustavad ja söögiisu pärssivad preparaadid, salendavad teed, Sportsgene kehakaalu ohjeldamise geneetiline test ning organismi puhastavad ja mürke väljutavad ning rasvade lagundamist stimuleerivad preparaadid."

Pisut on tavapärasest suurenenud ka huvi mälu turgutavate, õppimist ja keskendumisvõimet soodustavate ja toetavate toodete vastu, ka küsimusi nende toodete kohta esineb tavapärasest veidi sagedamini, tõdes Tammepuu.

"Kindlasti on äärmiselt tähtis apteekriga läbi arutada, milliste kaebuste korral keegi tuge soovib. Samuti ei tohiks ära unustada värskes õhus liikumist, tervislikult toitumist ning kvaliteetset ööund," paneb ta inimestele südamele.

Foto: Apotheka

Netiapteegi senised tulemused

Apotheka Netiapteek on hetkel Eestis ainus tegevusloaga internetiapteek ja on nüüdseks tegutsenud juba kaks kuud.

Statistika kohaselt on kliendid teenusega väga rahul - need, kes on juba ühe ostu teinud, tulevad meeleldi tagasi. Suurim ostude arv inimese kohta on viis.

Ligikaudu 10% Netiapteegi klientidest kasutab peamiselt vene keelt. Vanim registreerunud kasutaja on 89-aastane.

Enamik ostudest tehakse Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Kõrgeim külastuste ja ostude suhe on Viljandis, madalaim Tõrvas.