“Räägitud on ja plaane on peetud,” tunnistas ekspankur eile SL Õhtulehele. “Muuhulgas olen asja arutanud ka Lepaga.” Täpsemalt ei soostunud Mäggi tulevikku avama, sest kõik on tema sõnul veel ideede tasemel.

“Igasuguseid plaane on,” vihjas ka Toomas Lepp eile SL Õhtulehele. “Plaane on isegi rohkem, kui vaja. Kuid kõikidest neist on absoluutselt vara rääkida.”

Lepp siiski möönis, et telesaade võib sügisel tõepoolest teoks saada. Tema sõnul pole see võimatu, kuid plaanid võivad ka teostamata jääda ja ekraanile mitte jõuda.

Toomas Lepp ja Janek Mäggi on head tuttavad juba aastaid. “Ta on agara ja erksa vaimuga mees. Teeb internetiportaale ja tegutseb oma PR-firmas,” loetles Lepp sõbra tegevusalasid. Viimane suurem töö oli Janek Mäggil ja tema firmal Tunne Kelami Isamaaliidu presidendikandidaadiks valimise korraldamine. Teatavasti aga võitis 14. aprillil toimunud Isamaaliidu suurkogul Peeter Tulviste napilt Kelamit.

“Mina pole sellest midagi kuulnud,” ütles eile Ringhäälingunõukogu koosolekule kiirustav ETV peadirektor Aare Urm, kes on Mäggi endine kolleeg Ühispanga päevilt. “Võib-olla algab midagi mõnel teisel kanalil, kuid vähemalt Eesti Televisioonis pole sellest juttu olnud.”

Kuulnud, et lisaks Mäggile võib majandussaates tegev olla ka Toomas Lepp, välistas riigitelevisiooni praegune juht igasuguse koostöö. “Siis on see saade meie majas välistatud,” kinnitas ETV peadirektor Aare Urm.