Noore ettevõtja preemia konkurss toimub juba neljandat korda. 2015. aastal pälvis tiitli ja preemia Indrek Ulst ettevõttest Mooncascade OÜ, 2016. aastal Markus Villig ettevõttest Taxify OÜ ja mullu Kristel Kruustük ettevõttest Testlio OÜ.

Mullu konkursi võitnud Kristel Kruustük kirjutas oma sotsiaalmeedias: "Mul oli eelmisel aastal suur au ja tunnustus pälvida Aasta Noore Ettevõtja tiitel! Sel korral kutsun ka kõiki teisi noori ettevõtjaid sellest osa saama. Karoli Hindriks, Kaarel Kotkas, Aaro Sosaar ja Mari Martin - nüüd on teie kord!"

Indrek Ulst omakorda soovitas osa võtta Siim Nellisel (HUUM), Taavi Madiberkil (Skeleton Technologies), Martin Koppelil (Fortumo), Ardo Kauritil (Ampler Bikes) ja Kaarel Kotkal (Veriff).

Konkurss on mõeldud kuni 35-aastasele (k.a) Eestis registreeritud ettevõtte omanikele ja juhtidele, kes on paistnud silma selle hea käekäigu kindlustamisel, oma toodete, teenuste või tehnoloogiate uuenduslikul kasutamisel ja/või kes juba ekspordivad või omavad ekspordipotentsiaali.

Kandideerimiseks tuleb 7. septembriks saata aadressile konkurss@koda.ee