Saint-Gobain Glass Estonia SE äriüksusest Saint-Gobain Autover Eesti esindusest ostetud autoklaasid ja nende lisad ning nendest tekkinud jäätmed tuleb koguda olmejäätmetest eraldi. Kasutatud jäätmed tuleb viia vaid selleks ettenähtud kohtadesse.

Saint-Gobain Glass Estonia SE äriüksusest Saint-Gobain Autover Eesti esindusest ostetud tooteid või neist tekkinud jäätmeid võetakse vastu kõigis Saint-Gobain Autover Eesti ja GLASSDRIVE´i esindustes.

Tallinnas, Peterburi tee 38/3, Telefon: +372 699 6200
Tartus, Ringtee 58, Telefon: +372 742 5895

Asjakohast informatsiooni leiab interneti aadressidelt: www.glassdrive.ee ning www.autover.ee. Mujalt soetatud probleemtooted võetakse vastu jäätmejaamades vastavalt jäätmejaama korrale ning tingimustele.

Saint-Gobain Autover tegeleb autoklaaside ja nendega seotud toodete, klaasiliimide, tööriistade ja lisatarvikute tarnimisega sõidukite järelturule. Klaasi toodab ettevõte Saint-Gobain Sekurit. Saint Gobain Autover, mis asutati aastal 1991, on nüüdseks aktiivne 26-s riigis ja müüb üle 4 miljoni klaasi igal aastal.

Saint-Gobain arendab, toodab ja turustab materjale ja lahendusi, mis tagavad heaolu meie elukeskkonnas täna ja tulevikus. Saint-Gobain, olles liider maailma ehitusturul, kujundab, toodab ja turustab kõrgtehnoloogilisi- ja ehitusmaterjale, pakkudes uuenduslikke lahendusi, mis on energiatõhusad ja keskkonnasäästlikud. Saint-Gobain tegutseb 67 riigis, kus töötab ligikaudu 179,000 töötajat.

Jaga
Kommentaarid