GameStopi aktsia leiab kokku 68 ennustaja portfellist, kuid ainsaks panuseks on aktsia neljal inimesel, kes nüüd kõik märtsi lõpus ennustusmängu TOPi eesotsas figureerivad. Esikümne seast on GameStopi aktsiad koguni seitsme ennustaja valikute seas.

Kuna osalejate ennustused on tehtud erineval ajal ning erineva hinna pealt, on ka portfelli suurused esinelikul erinevad.

Märtsi keskpaigas hakkas GameStop koos teiste nö meemiaktsiateks tituleeritud väärtpaberitega kiirelt kerkima ning kuu madalpunktist kerkis aktsia üle 110%, kuine tõus jäi aga tagasihoidlikumaks. Tõusu põhjustena on välja toodud nii investorite kasvanud riskiisu, ettevõtte insaideri aktsiaoste ning ka GameStopi kavatsust viia läbi aktsiasplit.

Tugevalt kerkisid märtsis veel krüptovara Solana, elektriautode tootja Tesla ning ka Funderbeam 2 osakud. Tallinna börs tõusuks jäi märtsis 2,5% ning USA S&P 500 kerkis dollarites 3,6%.

Valikuid 2022. aasta suurimate tõusjate peale sai teha 18. jaanuarist kuni 31. jaanuarini ning võitjaks osutub see, kelle kokku pandud kuni kolmest valikust koosnev portfell 2022. lõpuks kõige rohkem kerkib. Populaarsemaid valikuid saab näha siin.

Shiba Inu asemele tuli GameStop

Kui märtsi alguses kuulus edetabeli esiots krüptovara Shiba Inule panustajatele, siis aprilli alguses on pea kogu TOPi esiots vahetunud. Teist kuud järjest püsivad esikümnes aga Kiips, kes on teinud panuse GameStopi, S&P 500 ning Terra liikumisele ning eelmise kuu liider Nino F, kes on teinud panuse Ethereumi, Terra ja Tesla liikumisele.

Võimsa tõusu etteotsa on teinud nii Mart M, Kristofer R kui Andres K, kelle koht TOPis on tõusnud rohkem kui 50 kohta. Esikohal olev Kerdo P parandas kuu ajaga enda kohta TOPis 24 positsiooni võrra.

Plusspoolel on aprilli alguse seisuga 59% kõigist portfellidest ning esikoha portfell on kerkinud 1698 euroni. Viimasel kohal olev portfell on võrreldes algusega langenud 26% ehk algsest 1000 eurost on alles 740 eurot - tugeva languse on toonud peamiselt Silvano Fashion Groupi aktsia, millele on ennustaja teinud 50% panuse.

Aprilli üksikute kauplemispäevade jooksul pole GameStopi aktsia oma võimsat tõusu jätkanud, seega saab näha, kas esineliku panused hoiavad eesotsas ka järgnevatel kuudel.

Milliseid aktsiaid nähti 2022. aasta suurimate tõusjatena, saab lähemalt lugeda siit.