Aprilli seisuga oli ettevõtte aktsia osaku puhasväärtus (NAV) 1,1086 eurot osaku kohta. Fondi osaku puhasväärtus võrreldes eelneva kuu lõpu seisuga kahanes -0,25%. Puhasväärtuse langust mõjutas peamiselt osakuomanikele deklareeritud väljamakse summas 1,6 miljonit eurot. Hetkel kaupleb aktsia 0,89 eurosendi juures.

Ettevõte teatas, et tagasiostuprogrammi eesmärk on tugevdada Baltic Horizon Fondi kapitalistruktuuri omandades fondi osakuid hinnaga, mis on alla fondi osaku puhasväärtust. 36-kuulise perioodi jooksul, mis algab 30. juunist käesoleval aastal, võidakse omandada kuni 10 000 000 osakut kuni 10 000 000 euro eest. Samas tagasiostetud ja hoitavate osakute koguarv ei tohi fondis ühelgi ajahetkel ületada 10% fondi osakute koguarvust. Otsuse poolt või vastu saavad aktsionärid hääletada 7.juunil osakuomanike üldkoosolek.

Northern Horizon Capital tühistab tagasiostetud osakud 3 kuu jooksul pärast nende omandamist ehk need kaovad ringlusest ära. Baltic Horizoni fondijuht Tarmo Karotam lisas, et "pikemas perspektiivis on plaan fondi kasvatada ning saame õigel hetkel uued osakud uutele investoritele uuesti välja anda."