Maikuu oli ettevõte juhi Kaspar Peeki sõnul mitmes mõttes rekordiline. „Kunagi varem pole meie veebilehe külastatavus ületanud ühes kuus 20 000 külastajat ja nii suurt müügitulu ning keskmist ühiku hinda pole me samuti varem saavutanud,“ ütles Peek.

Maikuus müüs ettevõte seitse ratast ning teenis müügitulu kokku 26 620 eurot, mis sisaldab lisaks ratastele ka lisaseadmete müüki.

Tema sõnul on hea tõdeda, et töö messistrateegia taga on end õigustanud. Lisaks koguti ning analüüsiti hulgaliselt andmeid ning parandatakse turundussõnumeid ning kodulehel kuvatavad infot.

Negatiivselt mõjutas tema sõnul tulemusi jätkuvad komponentide tarneprobleemid. „Kuigi oleme klientidelt ettemakse kogunud ei kajastu müügitulus veel välja saatmata rattad, mille osakaal on suurenenud. Komponentide tarned on siiski kinnitatud ning klientidele lubatud tarneaegade ületamist esineb harvadel juhtudel,“ ütles Peek.

„Keerulistes maailmamajanduse oludes oleme läbi mänginud mitmeid finantsprojektsioone ning teinud ka eelarvelisi muudatusi. Kuna ilmselgelt saab olema uut rahastust kaasata palju raskem, kui sõjaeelses olukorras, siis keskendume kiiremini kasumlikuks saamisele,“ ütles Hagen Bikesi juht.

2021. aasta novembris börsile liikudes koostas ettevõte tutvustuse, mille järgi prognoositi kasumisse jõudmist 2024. aastal. 2021. aastal kujunes kahjumiks 87 000 eurot.