Peale teist koondamist jäi ettevõttesse tööle umbes 3100 inimest, kuid kui kõik läheb plaanipäraselt, jätkab varsti ettevõttes 2400 inimest, kirjutas uudisteportaal TechCrunch.

Robinhood ei kommenteerinud TechCrunchile otseselt viimaseid koondamisi, viidates ainult tegevjuhi ja kaasasutaja Vlad Tenevi blogipostitusele. Blogipostituses seisis, et „kuigi see mõjutab kõiki töötajaid, on koondamised eriti tuntavad ettevõtte tegevus-, turundus- ja programmijuhtimises.“ Lisaks mainis Tenev, et esimene koondamine ei olnud piisavalt laiaulatuslik ega täitnud eesmärki.

„Sellest ajast alates oleme näinud makrokeskkonna jätkuvat halvenemist, kuna inflatsioon on 40 aasta kõrgeimal tasemel, millega kaasnes ulatuslik krüptoturu krahh. See on veelgi vähendanud klientide kauplemisaktiivsust ja hoiustatud varade mahtu,“ kirjutas ta.

Robinhood avaldas eile oma teise kvartali finantsnäitajad, millest selgub, et käive kasvas 6% võrra, 318 miljoni dollarini, samal ajal kui kahjum küündis 295 miljoni dollarini ehk –34 senti aktsia kohta. Esimese kvartali kahjum oli 392 miljonit dollarit.

Tehingupõhine tulu vähenes 7%, 202 miljoni dollarini, samal ajal kui krüptovaluutade käive kasvas 7% võrra, 58 miljoni dollarini.

Robinhoodi aktsia hind on viimase aasta jooksul olnud samuti kõikuv. Eile sulgus ettevõtte aktsia 9,23 dollari pealt, mis on väga palju – 89% võrra – madalam kui 52 nädala kõrgeim hind 85 dollarit.