Teadus- ja ärilinnak Tehnopol – meeskonnaüritus kõige ägedamas innovatsiooni ja tehnoloogia kasvukeskkonnas

Teadus- ja ärilinnaku Tehnopol seminariruumides on võimalik korraldada nii koosolekuid, seminare kui ka meeskonnaüritusi. Eriti ideaalne koht on see erinevatele tehnoloogia valdkonna üritustele – linnakus on mitmeid ettevõtteid, kes toimetavad igapäevaselt tehnoloogia ja innovatsiooni valdkonnas ning läbi linnakus asuvate ekraanide on võimalik valdkonna ürituste info viia just õige sihtgrupini.

Seminariruumides ootavad sind Eesti disainmööbel, sisekujunduselemendid, kvaliteetne helisüsteem ja efektvalgustus, mille abil saab tekitada hubase õhkkonna ja mis tagab, et üritus näeb stiilne ning kaasaegne välja nii kohapeal kui ka veebiülekandes. Pakume seminariruumide ja ürituste korraldamisel ka terviklikku ürituste korraldamise teenust. Plussiks on see, et meie linnakusse on mugav tulla nii ühistranspordi kui ka rattaga, samuti on meil laialdaselt parkimisvõimalusi.

Lisaks seminariruumidele pakume võimalust meie juurde ka n-ö päriselt kolida – meie kontoripinnad sobivad erinevas suuruses ettevõtetele. Boonuseks on see, et linnakus on võimalik testida oma ettevõtte innovaatilisi lahendusi ja meie fookusvaldkonnad – tark linn, tervise- ja rohetehnoloogia – ootavad alati uusi kliente, kes soovivad oma ettevõtet kasvatada.

On palju võimalusi, kuidas seminari korraldada, ja on palju põhjuseid, miks teha seda Tervise Paradiisis Pärnus

  • Su mõte lendab – meil on pakkuda omapäraseid ruume: avar ja inspireeriva merevaatega või hoopis väiksem ja hubasem. Ruumid on varustatud kaasaegse konverentsitehnikaga.

  • Su mõte töötab – me kostitame teid parima söögiga merevaatega restoranis.

  • Su mõtted vahetuvad, sest meil on ajaveetmisvõimalused – mängi bowling’ut, hulla veekeskuses ja saa osa saunamõnudest, naudi lõõgastus- või iluprotseduure.

  • Su mõtted põimuvad, sest meil on kokteilibaar, kus jagada päevamuljeid teistega.

  • Su mõtted vormuvad, sest neljatärnihotellis on parim uni.

Ühenda töö ja lõõgastus!

sales@spa.ee või tel 447 9219
Side 14, 80010 Pärnu

Hestia Hotel Haapsalu Spa – Haapsalus sünnivad head ideed!

Inspireeriv mereäärne asukoht, mis pakub silmale ja hingele kauneid loodusvaateid. See on suurepärane koht meeskonnaga aja maha võtmiseks või muu tähtsa sündmuse tähistamiseks. Meil on 94 hotellituba, 2 seminariruumi väiksemale seltskonnale (kuni 26 inimest) ja hea kohalik koostööpartner, kes mahutab ära ka suuremad seltskonnad. Lõõgastavatele vee- ja saunamõnudele meie viies erinevas saunas ja basseinis pakume lisaks ka heaoluspaa teraapilisi hoolitsusi terviseprobleemide ennetamiseks, samuti heaoluhoolitsusi, mis aitavad vabaneda igapäevasest stressist, pingest ja väsimusest. Massaaž Haapsalu ravimudaga on must be! Ehedaid Läänemaa maitseid pakub Blu Holm resto – alati värske tooraine, puhtad maitsed ja värvilised road. Tulemuseks on ehe Läänemaa toit, mis on tulvil kontraste, kuid olemuselt rahulik ja harmooniline, just nagu eestlane isegi. Vali kohvipauside menüüst „Merekohin“ või „Loojuv kuu“ ning seltskonnamenüüst „Läänemaa hing“ või „Maaliline rand“, valik on sinu!

Imeline asukoht, rõõmsad inimesed ja lai teenuste valik – sinu uus lemmikkoht ürituste korraldamiseks.

Vaata meie seminaripaketti siit.

Jaga
Kommentaarid