Telia 1 on väärtuspakkumine, kus Telia kolme põhiteenuse kasutajal on võimalik saada osa eksklusiivsetest kliendihüvedest – nautida 24 tasuta filmi aastas, saada soodsamat järelmaksuintressi ja surfata kaks korda kiiremas koduinternetis.

24 filmielamust aastas ilma igasuguse lisatasuta

21. sajandi kodukino on asukohavaba. Ja seda just seetõttu, et Telia TV-d saad vaadata ükskõik kus ja ükskõik millal. Telia 1 kliendina on sul lisaks võimalus vaadata ja valida iga kuu kaks tasuta filmi meie 3000 tasulise filmi seast. Aastas teeb see kokku juba 24 põnevat, adrenaliinirohket, naerutavat või romantilist filmielamust, mida saad nautida kodudiivanil, rabarajal või lennujaamas oma lendu oodates.

Surfa kaks korda kiiremas koduinternetis

Telia 1 väärtuspakkumisega saad sa surfata kaks korda kiiremas koduinternetis ja tegeleda veelgi muretumalt just sellega, mis sulle meeldib. Taasavasta oma ammu unustatud hobid või õpi hoopis midagi uut – maailm on täis piiramatult võimalusi ja valikuid, et muuta oma argipäevad veelgi põnevamaks, kasulikumaks ja sinulikumaks.

Telia 1-ga oled samal ajal nii nutikas kui ka jätkusuutlik

Teliaga suhtled 100% rohelises ja jätkusuutlikus võrgus ning saad osta valitud seadmeid 0% järelmaksuintressiga ja 0-eurose sissemaksuga meie esinduses ja veebipoes. Lisaks võid Telia 1 väärtuspakkumisega säästa aastas kuni 100 eurot.

Telia 1-ga liitumine on imelihtne. Vahet pole, kas sa oled juba Telia klient või mitte, sest liitumiseks on vaja teha vaid üht – täita veebis avaldus. Pärast seda võtame sinuga ise ühendust ja üsna pea saadki osa Telia 1 pakkumistest. Ühega saad rohkem. Telia 1.

Jaga
Kommentaarid