Täna ilmunud uudis, et Skeleton Technologies tuleb turule uue tootega, mis tuuakse ligi saja miljardi eurosele ning aina kasvavale turule. Hoolimata sellest, et Skeletoni endasse täna tavakodanik investeerida ei saa, on investoritel siiski võimalus olnud nende kasvust osa saada alati.

Nimelt omab Tallinna börsil noteeritud Harju Elekter Skeletonis osalust. Möödunud aasta suvel avaldatud teates selgus, et Harju Elekter investeeris Skeletoni uues rahastusringis 1,24 miljonit eurot, millega tõusis nende osalus firmas 7,22%-ni.

Tänane uudis mõjus Harju Elektrile äärmiselt positiivselt, kuna aktsia oli pärastlõunaseks ajaks tõusnud üle 16% ning kauples 5,95 euro ümber.

Harju Elekter on enam kui 50-aastase kogemusega rahvusvaheline tööstuskontsern, mille põhitegevusalaks on elektri- ja automaatikaseadmete väljatöötamine ja tootmine. Osa Harju Elektri tehnilistest lahendustest on suunatud taastuvenergia sektorisse, pakkudes päikeseenergia jaamade, elektriautode laadimisseadmete ja muude seotud lahenduste tervikpakette.