Coinbase teatas 290,34 miljoni dollari suurusest tulust, samas teenides 2,43 dollarit kahjumit aktsia kohta. Tehingumaht vähenes 44% võrreldes möödunud kvartaliga võrreldes. Seda soodustas vähenenud kauplemismaht, mis langes 51%. Tellimuse müügitulu kasvas siiski 43%.

Ettevõtte andmetel registreeriti platvormil 8,5 miljonit igakuist tehinguid tegevat kasutajat, mis on 15% rohkem kui aasta varem. Platvormi varade maht oli kolmanda kvartali lõpus 101 miljardit dollarit, mis on 60% vähem kui aasta varem.

JPMorgani analüütikud ütlesid, et tulemused olid „paljuski sellised, mida me ootasime“, kuna ootati suuremat tellimustulu ja väiksemaid kauplemismahte. Lõpuks lükkasid nad hinnasihi 60 dollarilt 66 dollarile aktsia kohta, jäädes samas neutraalseks.

„Kauplemismahu vähenemisega tundub, et EBITDA positiivseks muutumine võtab kauem aega, kuna Coinbase jätkab investeerimist uute toodete ja teenuste väljaarendamisse, toetades osaliselt krüptoökosüsteemi kasvu. Me vähendame jaemüügi madalama aktiivsuse taseme tõttu käibe- ja tuluprognoosi,“ ütlesid analüütikud kliendimärkuses.