Uue põlvkonna AirPods Pro funktsioonidest ja uuendustest räägib tunnustatud riistvarainsener Andrei Mihhailov.

Heli ilma segajateta

Teise põlvkonna AirPods Pro on seni kõige edasijõudnumad AirPodsi kõrvaklapid. Uus H2 kiip on kompaktselt korpusse integreeritud ning pakub erakordset helikvaliteeti ja kaks korda paremat mürasummutust – Active Noise Cancellation ja täiustatud Transparency Mode.

Transparency Mode kasutab sisseehitatud mikrofoni, et saaksid võimalikult täpse ülevaate sellest, mis toimub sinu ümber, ilma et peaksid kõrvaklapid eemaldama. Nutikas Adaptive Transparency režiim tuvastab kõik helid, mis on kõvemad kui 85 dB – nagu näiteks autoalarm või ehitusest tulenevad helid –, ja vähendab dünaamiliselt häirivat müra. Tänu sellele saad kuulda, mis toimub sinu ümber, ilma täiendava sekkumiseta.

Uuendatud kõlarid ja võimendid pakuvad laias ulatuses sageduse taasesitust ja ülitäpset ruumilist heli. Personaliseeritud Spatial Audio pakub unikaalset võimalust nautida veelgi kaasahaaravamat ruumilist heli. Skaneerides TrueDepthi kaamera abil enda pea ja kõrva suuruse ja kuju, loob see sinu iPhone’is personaalse profiili, et pakkuda parimat kuulamiskogemust.

Lihtsam funktsioonide juhtimine ja laadimine

Täiustatud kõrvaklappide kontroll – järgmise põlvkonna AirPods Pro ei ole tundlik mitte ainult vajutamisele, vaid ka puudutusele. Puudutades kõrvaklappide vart on sul nüüd võimalik peale kõnedele vastamise ja muusika vahetamise kohendada ka helitugevust. See loob võimaluse teha kõiki olulisi tegevusi, ilma et peaksid taskust telefoni välja võtma.

Uue AirPods Pro tunnus on ka aku pikem eluiga, mis annab kõrvaklappidele võimaluse töötada kuni kuus tundi koos funktsiooniga Active Noise Cancellation. Kasutades kõrvaklappide karpi lisalaadimiseks, ulatub AirPods Pro aku eluiga kuni 30 tunnini.

Uuendatud kõrvaklappide karpi on nüüd võimalik laadida neljal viisil: Apple’i käekellaga, MagSafe’i ja Qi juhtmevaba laadijaga ning valguskaabliga. Uus karp on veekindel ja sel on spetsiaalne rihm veelgi mugavamaks kandmiseks. Lisaks on sel sisseehitatud kõlar, mis ei anna ainult teadet nutiseadme ühendamiseks, vaid teeb ka kõrvaklappide leidmise lihtsamaks, kui need on nägemisulatusest väljas.

Ühendades teise põlvkonna AirPods Pro mõne teise Apple’i seadmega, on võimalik kasutada funktsiooni Find My, et selgeks teha kõrvaklappide ja laadimiskarbi täpne asukoht.

Apple on pühendunud ka keskkonna kaitsmisele. Ettevõte on seadnud eesmärgiks saavutada 2030. aastaks süsinikuneutraalne tase ja valmistada oma tooteid Maa ressursse kasutamata.

Kõikide seadmete funktsioonid

Apple’i seadmed pakuvad igapäevaelus erakordset funktsionaalsust ja laiu isikupärastamisvõimalusi, kuid kasutades kõiki seadmeid üheskoos, on sul võimalik avastada nende täielik potentsiaal. Seadmed töötavad sujuvalt üheskoos ja täiendavad üksteist perfektselt.

Juhtmevabad kõrvaklapid AirPods ja AirPods Pro on kergesti ühendatavad iPhone’iga ja töötavad tõrgeteta koos Apple’i käekelladega, iPadi tahvelarvutitega ja Maci arvutitega. Oma kõrvaklappidega saad kuulata muusikat ja vastata kõnedele kõikidest ühendatud Apple’i seadmetest. Nad tuvastavad automaatselt muusikat mängivad seadmed ja sa ei pea iga kord ühendamise pärast muretsema. Kõikidel Apple’i seadmetel saad jälgida ühendatud AirPodside aku eluiga.

AirPodsi on võimalik ühendada ka teiste tootjate seadmetega, mis kasutavad Bluetoothi funktsiooni.

Jaga
Kommentaarid