“Tänu Ahlselli ressurssidele on meil head võimalused oma positsiooni Eesti turul nii geograafiliselt kui kohalikus plaanis veelgi tugevdada,” ütles Janno Raide, AS-i FEB peadirektor. “Ahlselli suure tootevaliku ja keskladude toel saame laiendada oma kaubavalikut. Eelisena näeme ka soodsamaid ostuhindasid.”

Ahlselli tegevdirektor ja kontsernijuht Göran Näsholm ütles, et FEBi omandamise läbi siseneb Ahlsell Eesti sanitaartehnika, kütte- ja ventilatsiooniseadmete turule. “Lisaks tugevale ja kindlustatud positsioonile saavutame juurdepääsu tugeva kasvuga turule huvitavas piirkonnas, kus Ahlselli tooted võivad luua uusi ärivõimalusi,” lisas Näsholm.

Sama tehingu raames omandab Rootsi hulgimüüja ka OÜ FEB Sanitaartehnika, kellele kuulub FEBi poolt kasutatav kinnisvara Tallinnas ja Rakveres.

Pärast tehingut tegutsetakse Eestis endiselt FEBi kaubamärgi all, samuti jätkab ametis ettevõtte tänane tegevjuhtkond. FEBi seniste omanike, investeerimisfirmade OÜ Laufel Investments, OÜ Annlii Investments ja OÜ Raimo Capital esindajad lahkuvad ettevõtte juhtorganitest.

Osapoolte kokkuleppel tehingu hinda ei avalikustata.