Eesti Päevalehe käsutuses on info, mille kohaselt on Estonian Airi nõukogu andnud lennufirma juhatusele eesotsas Tero Taskilaga ülesande teha Copterline’i omanikele otsene pakkumine kopterifirma ostmiseks.

Estonian Airi nõukogu esimees Joakim Helenius ütles kommentaariks, et nõukogu andis juhatusele vaid ülesande uurida, kas sellise pakkumise tegemine oleks üldse õigustatud, kuid midagi kindlat otsustatud ei ole. „Nii et teie informatsioon on veidi ennatlik, kuid see ei ole vale. Me lihtsalt ei ole niivõrd kindlat ülesannet andnud, sest seda tuleb enne kaaluda ja arvesse võtta ka üleüldist lennufirma ja Tallinna lennujaama arengut,” sõnas Helenius eile Eesti Päevalehele. Küll aga möönis ta, et Tallinna ja Helsingi vaheline kopteriliin oleks üks potentsiaalne viis, kuidas meelitada reisijaid Tallinna kaudu Euroopasse lendama. „Ärimeestel oleks võimalik väga kiirelt jõuda Helsingi kesklinnast (Copterline’i terminal asub Läänesadama vastaskaldal – toim) Tallinna ja siit edasi lennata. See oleks kiirem kui sõita pikalt Vantaa lennujaama ja sealt Finnairiga lennata,” ütles Helenius.

Copterline’i tegevjuht Tõnis Lepp ei soovinud sel teemal üldse sõna võtta ja ütles ainult, et tema suu jääb selle koha pealt lukku.