Suuremat tähelepanu pöörasime põhipakettide sisule ja hinnale. Kui üldjoontes pakuti põhipakettides üsna sarnast valikut, siis selle koha pealt on erand kindlasti STV, kelle põhipakett on väga kirju sisaldades ka mõnd üsna eksootilist kanalit. Hindadega paistab silma Viasat, kelle paketid sisaldasid vähem kanaleid, ent olid konkurentide pakutavast mõnevõrra kallimad.

Starman

20 kanaliga S pakett sisaldab kaheksat Eesti kanalit ning ETV HD, lastekanal Cartoon Network, muusikakanalid ALO TV ja Seitse, Eurosportnews, uudistekanalid Euronews, CNBC Europe ja Deutsche Welle ning viit Vene kanalit.

M paketis lisanduvad neile muu hulgas dokumentaalkanalid History, Discovery Channel ja Animal Planet, muusikakanalid ja kaks Saksa telekanalit.

S (20 kanalit) 1,99
M (40 kanalit) 4,99
L (70 kanalit) 8,99
XL (12 HD + 70 tavakanalit) 13,99

Elion

Põhipakett maksab 5 eurot. See sisaldab 20 kanalit: kaheksa Eesti kanalit ja lisaks TTV HD, Sony Entertainment Television, Fox, Fox Life, Sony Turbo, TLC, Eurosport ja Eurosport 2, History Channel ja kolm venekeelset telekanalit.

Lisakanalite paketti kuulub 36 kanalit ning valik koosneb erinevate teemade populaarsematest kanalitest. Kuutasu on 8 eurot.

STV

Digi Kodu pakett maksab 8,88 eurot kuus ning sisaldab koguni 94 kanalit. Lisaks eestikeelsetele kanalitele on paketis palju selliseid kanaleid, mida teiste teenusepakkujate standardpakettidest ei leia. Näiteks armeenia telekanal Armenia TV või Belarus 24, Poola riiklik telekanal Polina TV, Hiina Rahvavabariigi telekanal ССTV-RUSSKI, Lõuna-Korea perekanal KBS WORLD HD, samuti mitu Ukraina telekanalit ja isegi inglisekeelne Jaapani uudistekanal NHK WORLD. Paketti kuulub ka viis usuteemalist telekanalit.

Digi E pakett sisaldab lisaks paketile Digi Kodu täiendavalt mitmeid Euroopa telekanaleid. Hind on 8,99.

Digi R pakett sisaldab lisaks paketile Digi Kodu mitmeid venekeelseid telekanaleid. Hind on 8,99.

Digi Plus pakett sisaldab lisaks paketile Digi Kodu täiendavalt mitmeid Euroopa-  ja venekeelseid telekanaleid. Hind 9,99.

Pensionäridele pakutakse 91 kanaliga sooduspaketti, mille hind on 6,33 eurot.

Viasat

12 kanaliga Viasat Start sisaldab Eesti kanaleid, nelja uudistekanalit, üht venekeelset kanalit (PBK) ja Cartoon Networki lastele.

Viasat Hõbe on 30 kanaliga pakett filmi lisapakettide võimalusega. Selles paketis on valikus ka Viasati tõsielu-kanalid Viasat Explore ja Viasat Nature, kolm venekeelset telekanalit, 7 kanalit lastele ja kolm muusikakanalit.

Viasat Kuld paketis on üle 50 kanali, seal hulgas Viasati filmi-, spordi-, dokumentaal- ja udistekanalid, lisaks ka Eesti kanalid.

Liitumistasu - 32,28 EUR 
Paketi Viasat Start abonemenditasu - 7,03 EUR kuus. 
Paketi Viasat Hõbe abonemenditasu - 9,99 EUR kuus.
Paketi Viasat Kuld abonemenditasu - 19,99 EUR kuus.