Siin nad on.

10. Skrillex (26) –18 miljonit dollarid

Skrillex on praeguse aja elektroonilise muusika kuningas ja noormees, keda tuleb tänada selle eest, et ta tutvustas maailmale dubstep’i. Eelmisel aastal võitis mees kolm Grammyt.

9. Avicii (25) – 28 miljonit dollarit

Rootsi DJ-l Aviciil on olnud eriti tormiline aasta. Tema hümniks kuulutatud laul "Wake Me Up" sai esimeseks elektroonilise muusika hitiks, mille müüginumbrid ületasid USAs 4 miljoni ühiku piiri.

8. Lady Gaga (28) – 33 miljonit dollarit

Tõsi - skandaalse Lady Gaga teenistus on alates 2011. aastast, mil see oli 90 miljonit dollarit, pidevas languses, aga no tõesti – kui palju raha tal siis veel vaja on? Pealegi on ta lõputu tuuritamise vahetanud elu nautimise vastu ja teenida nagu möödaminnes 33 miljonit dollarit pole üldse paha.

7. Jennifer Lawrence (24) – 34 miljonit dollarit

Näljamängude (The Hunger Games)Katniss Everdeen rokib sama kõvasti nagu meessoost märulikangelased, kohati isegi kõvemini. Näljamängude frantsiis on osutunud kõige õnnestunumaks kohe pärast Videviku saagat. Lisagem sinna juurde Mystique’i roll järjekordses X-meeste filmis, kolm Oscari nominatsiooni ja üks Oscari-võit – tulemuseks on Hollywoodi kõige võimsam näitlejanna.

6. Miley Cyrus (21)– 36 miljonit dollarit

Miley’l on sel aastal õnnestunud rahvast oma loominguga tublisti šokeerida, ja selle kõrval ka oma tema pangaarvele tiksunud summaga. Tema viimane album Bangerz tõusis plaatinaplaadi staatusesse.

5. Rihanna (26) –48 miljonit dollarit

Võib üsna kindel olla, et kui avada mõni netientsüklopeedia, on seal pop-staaride jaotuse all Rihanna pilt. Ta on tootnud hiti hiti järel ja teinud koostööd selliste suurustega nagu Jay-Z ja Eminem. Samuti on ta väga osav sotsiaalmeedia kasutaja, jagades Twitteris ja Instagrammis fotosid oma staarielust. Ainult Justin Bieber valdab sotsiaalmeedia kasutamise kunsti paremini kui Rihanna.

4. Bruno Mars (29) –60 miljonit dollarit

Bruno Mars on selles nimekirjas kõige vanem ja see on ka esimene kord, kui ta „suure raha“ nimekirja pääseb. Suuresti juhtus see tänu tema ülesastumisele Super Bowli mängu vaheajal ja pingsale tuuritamisele – tema kontol on sel aastal 118 kontserti. Olles selles nimekirjas küll kõige vanem, on ta samaaegselt ka kõige noorem artist, kes Super Bowlile esinema lastud. Tema viimane album Unorthodox Jukebox teenis ära topelt-plaatinaplaadi tiitli.

3. Taylor Swift (24) – 64 miljonit

Taylor Swift on artistidet rahateenijate nimekirja tipus olnud juba viis aastat järjest, kuid selle aasta number on seni suurim. Selles on süüdi tema värske album 1989. Lisaks sellele täidavad tema pangaarvet ka lepingud brändidega CoverGirl, Diet Coke ja Keds.

2. One Direction (21) – 75 miljonit dollarit

Briti poistebänd on värskeim Inglismaa leiutis, mis teismelised tüdrukud minestama paneb. Ka on nad ehe tõestus, et laulja- ja bändihakatiste teleshow-d töötavad. One Directioni pani teleshow’s The X Factor 2010. aastal kokku Simon Cowell isiklikult. Kes oleks siis osanud arvata, et neli aastat hiljem teenib seesama bänd 75 miljonit dollarit aastas…

1. Justin Bieber (20) – 80 miljonit dollarit

Justin Bieberil on olnud eriti ränk aasta, meedia ja publik on tema tegemisi hoolega luubi all hoidnud. Pole ka ime – ta on käitunud nagu ärahellitatud jõmpsikas, kuigi peaks sellistest asjadest olema juba välja kasvanud, nii vanuse kui ka oma netoväärtuse kontekstis. Ometi jätkab ta iseenda häbistamist avalikkuse ees intsidentidega, milles ainus süüdlane on ta ise. Siiski pole see tema sissetulekut mitte üks raas mõjutanud. Kanada sentimentaalsete laulude laulik suutis vaatamata kõigele kokku lükata 80 miljonit dollarit, olles ise noorrikkurite nimekirjas kõige noorem.