Kaupmeeste Liidu juhatus on üheteistliikmeline ning sinna kuuluvad Kati Kusmin (OÜ Baltman), Jaanus Vihand (ETK), Jüri Ross (AS Infotark), Erkki Laugus (Kaubamaja AS), Ty Lehtmäe (Maxima OÜ), Janne Lihavainen (Prisma Peremarket AS), Kai Realo (Statoil Fuel & Retail Eesti AS), Raul Puusepp (Tallinna Kaubamaja AS), Andrija Lilleoja (Rimi Eesti Food AS), Heinar Põldma (Põldma Kaubanduse AS) ning liidu tegevdirektor Marika Merilai. Juhatus määrati ametisse kaheks aastaks.

„Kaupmeeste Liit soovib jätkata koostööd kompetentse ja arvestatava partnerina ministeeriumite ja riigikogu asjaomaste komisjonidega kaubanduse valdkonna seadusloome protsessis. Liidu oluliseks rolliks on seista teeninduskvaliteedi tõstmise ja kompetentside parendamise eest kaubanduses ning sel eesmärgil teeb liit tihedat koostööd kutse- ja kõrgkoolidega," ütles liidu juhatuse esimees Raul Puusepp.

Juhatusse valitud inimesed on liidu tegevjuhi Marika Merilai kinnitusel tugevad juhid ja eksperdid, kes on näidanud üles soovi osaleda kaubandussektori arendamise ja kaasaja digiajastu võimaluste kasutamises.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 53 liiget. Liitu kuuluvad jaekaubandusettevõtted omavad 80% toidu- ja esmatarbekaupade turust.