Eesti Lasterikaste Perede Liidu poolt väljastatav perekaart pakub lasterikastele peredele soodsamaid hindu, kampaaniapakkumisi ja muid lisaväärtusi, et ka lasterikkad pered saaksid osa erinevatest teenustest ja toodetest parematel tingimustel.

Liikmesorganisatsiooni kuuluvatele peredele on perekaarte väljastatud alates 12. veebruarist 2014.a. Lähtuvalt pere vajadustest on liikmetel võimalik täiendavalt osa saada erinevatest ühisüritustest, koolitustest ja programmidest, seisab perekaardi kodulehel.

Esmakaart liikmesperele maksab 15 eurot ja kaardi kehtivusaeg on 2 aastat. Kui varem said kaarti taotleda vaid organisatsiooni liikmespered siis järgmisest nädalast võimaldatakse seda kõigile suurperedele. Mitteliikmele maksab perekaart 48 eurot aastas ehk 2 eurot kuus. Kaardi kehtivusaeg on samuti 2 aastat.

Perekaardi koostööpartnerite seas on näiteks Ajakirjade Kirjastus, kelle ajakirju saab perekaardiga soodsamalt koju tellida. Kauplustest Sokisahtel, On24.ee mööblipood, Karupoeg Puhhi mänguasjakauplused, Lindexi rõivakauplused, Büroomaailma kauplused ja paljud teised. Samuti on mitmeid koostööpartnereid teatrite, kinode, muuseumide, majutus- ja toitlustusasutuste, transporditeenuste ja vabaajaveetmisvõimalusi pakkuvate ettevõtete näol. Kõiki koostööpartnereid ja nende soodustusi vaata siit!

Perekaardi kodulehe kuvatõmmis