„Tiit on juhtinud Merko Ehitus Eestit ning varasemalt ka Merko Ehitus kontserni kokku üle kaheksa aasta ning seda ka Merko jaoks väga keerulistel aegadel ning läbi kriisiaja. Sellest tulenevalt on tema panust ettevõttesse raske ülehinnata. Tiidu juhtimisel on üles ehitatud väga professionaalne ja ühtehoidev meeskond, mille tulemusel on Merko aastaid olnud Eesti ehitusturu liider," ütles AS Merko Ehitus kontserni juhatuse esimees Andres Trink. „Ehitusturul ja ehitusvaldkonnas on toimumas väga kiired muutused ja arengud, millega Merko peab kaasas käima, et oma positsiooni hoida. Peame tegutsema efektiivselt ja tulevikku suunatult. Meil on hea meel, et uus juhatuse esimees tuleb ettevõtte seest. Keit Paali juhtimisel on Merko üldehituse valdkonnas juba toimunud kiire ehitusprotsesside ja tehnoloogiline areng, mida ta uuel positsioonil saab viia kogu ettevõtte ja kõikide valdkondade tasemele," lisas Andres Trink.

„Merkol on suur potentsiaal nii tugeva inseneride kaadri kui finantsvõimekuse näol. Usun, et järgnev periood, kus ehitusse tulevad muuhulgas mitmed keerulised rajatised, annab Merkole võimaluse edukalt jätkata turuliidri rollis," ütles Tiit Roben.

„Tänan Merko juhtkonda usalduse eest, mul on au ja suur väljakutse Eesti ehitusturu liidri juhtimise teatepulk üle võtta. Võtan eesmärgiks suunata ettevõtet rakendama julgemalt kaasaegseid lahendusi ning olen veendunud, et Merko professionaalse kollektiiviga suudame need ka ellu viia. Tänane ehitusturg nõuab avatust ja uuendusmeelsust, mida saame pakkuda muu hulgas tänu paremale koostööle tellijate ja koostööpartneritega ning oma kontserni ettevõtetega," ütles Keit Paal.

Alates 14. novembrist vastutab AS Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees Keit Paal ettevõtte üldjuhtimise ning insenerehituse valdkonna eest. Jaan Mäe juhib üldehitusvaldkonda ning elamuehituse ja kinnisvaravaldkonda, Veljo Viitmann ehituse ettevalmistust ning Alar Lagus finantsvaldkonda.

Tiit Roben liitus Merkoga 1998. aastal projektijuhina, aastatel 2008-2012 oli ta AS Merko Ehitus juhatuse esimees ning alates 2012. aasta jaanuarist AS Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees.

Keit Paal on töötanud ehitusvaldkonnas ligikaudu 20 aastat. Alates 2014. aastast on ta juhtinud Merko Ehitus Eesti üldehituse valdkonda, kus tema juhtimisel on võetud kasutusel mudelprojekteerimine. Varasemalt on Keit Paal töötanud Merkos aastatel 2002-2011 objektijuhi, projektijuhi ja projektidirektorina ning 2011-2014 töötas ta Skanskas valdkonna juhina. Tema suuremate ehitusobjektide hulka kuuluvad Viru Keskus, Tallinna Ülikooli BMFi hoone, Porkuni kool ja Viimsi lasteaed-algkool, Veerenni ärihoone ning Viru vangla ja arestimaja.