1A.EE

1A.EE veebipoest saad valida parima hinnaga taime- ja aiahooldustooted, aiatöömasinad ja käsitööriistad kuni 65% soodsamalt. Muruniidukite hinnad algavad 49.99 eurost! Parimad survepesurid on saadaval kuni 48% soodustusega. Valikus on Karcheri, Boschi, Makita, Stiga jt kvaliteetsed ja võimsad seadmed. Selle survepesurite müügihitti NR1 saad soetada SIIT. Lavor Galaxy kõrgsurvepesur saab hakkama ka kõige pirtsakama mustusega ning sobib intensiivseks ja professionaalseks kasutamiseks.

Fiskarsi kvalieetsed aia- ja kodukaubad leiad SIIT. Valikus on vastupidavad rehad, labidad, hargid, aiakäärid, kirved ja paljud teised tooted. Hinnad on all kuni 55%.

Kõikide aiakaupadega tutvu SIIT.

Hansapost

Hansaposti veebikaubamajast leiad parimad aiakaubad kuni 66% soodsamalt. Valikus on superhindadega kasvuhooned ja aiamajad, ning hea valik aiatehnikat. Kasvuhoonete hinnad algavad alates 17.95 eurost. Paljude toodetega saad kaasa kingituse!
Mugava aiakäru saad 24.95 euro eest valida siit. Kõikide aiatehnika pakkumistega tutvu SIIT. Valikus on võsalõikurid, raiderid ja muruniidukid kuni 55% soodsamate hindadega.

Kõik Hansaposti parimad pakkumised aiakaupadele leiad SIIT.

Kaup24

Aiahooaeg on käes! Kaup24 veebilehelt leiad soodsate hindadega kasvuhooned, aiatööriistad, muruniidukid, murutraktorid, trimmerid, potid, väetised, aiakärud ja paljud teised pakkumised kuni 70% soodsamalt. Muruniidukite hinnad on all kuni 60%. Valikus on iseliikuvad ja lükatavad mudelid parimatelt tootjatelt nagu Hecht, Makita, Bosch, Harder, Alpina jt.
Fiskarsi leherehad, kirved ja aiatööriistad on soodsamad kuni 59%.

Kogu valikuga tutvu SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 veebikaubamajas on saadaval kõik vajalik aia- ja õuetöödeks. Valikus on sobivad vahendid nii vaba aja veetmiseks, kui ka tõsisemaks töötegemiseks. Siit leiad hea hinnaga muruniidukid, aiakuurid, survepesurid ja teised tooted. Valitud Karcheri survepesurite hinnad on all kuni 24%.

Kogu valiku ON24 aiakaupadest leiad SIIT.

Selver

Selverist leiad kõik vajalikud tarvikud kevadisteks toimetusteks. Pakkumises on Fiskarsi kvaliteetsed rehad, harjad ja labidad soodustusega kuni 38%. 5L BIOLANI musta mulda saad superhinnaga valida siit. Parim looduslik mullasegu toataimedele, mis sobib lillepottidesse ja rõdukastidesse.

Kõikide pakkumistega tutvu SIIT.