See saab olema, nagu osturalli ja hullud päevad kohtuksid ägeda festivaliga – mitte ainult ahvatlevad sooduspakkumised, vaid tõeliselt tore festival vingete esinejate, hea muusika ning põnevate tegevustega. Põhimõtteliselt võite tühistada firmapeod ja kõik muud plaanid ning kollektiivselt, sõprade või perega T1 Mall of Tallinna peole tulla.

Õhtujuht on Rene Riismaa, lavale astuvad Pille-Riin Karro Trio, Denise Fontoura ja Obi Trio, Anna ja Erki Pärnoja ning mõnusat muusikat valib DJ Liisi Voolaid.

Liisi Voolaid jagab enda valitud soulmuusika kirge, kaasates funk'i, R&B'd, hiphoppi ja nende žanrite uusi helilisi sümbioose. Kõlarisse võngub kõik, milles bassi, gruuvi ja mahlasust, seda loomulikult mõnusas jõuluvõtmes.

Pille-Riin Karro Trio on mõnus kooslus muusikutest, kes taaselustavad armastatud Amy Winehouse'i muusika.

Obi Trio koosneb kolmest brasiilia päritolu muusikust, kelle on kokku viinud kirg muusika vastu. Lauljatar Denise Fontoura, kitarrist Braz Lima ning löökpillimängija Luiz Black kohtusid Eestis 2018. aasta algul ning otsustasid hakata koos muusikat tegema – nii sündiski Obi Trio. Nende muusika viib rännakule Brasiiliasse, mis on vürtsitatud bossa-, samba- ning džässirütmidega. Esitusele tuleb ka jõululugusid.

Kitarrist Erki Pärnoja ja laulja Anna Pärnoja on koos muusikat teinud juba 15 aastat. Esitamisele tulevad Anna sooloprojekti „Anna Kaneelina” täiesti värsked lood, sekka ka väikeseid üllatusi.

Kava:

15.00–16.30 I korruse Park aatriumi lava – Pille-Riin Karro Trio: Tribute to Amy Winehouse
19.00–19.30 I korruse Park aatriumi lava – DJ Liisi Voolaid
19.30–20.30 IV korruse lava – Denise Fontoura ja Obi Trio
20.30–21.30 I korruse Park aatriumi lava DJ Liisi Voolaid
21.30–22.30 IV korruse lava – Anna ja Erki Pärnoja
22.35–22.40 Ilutulestik
22.40–23.00 I korruse Park aatriumi lava – DJ Liisi Voolaid

Jaga
Kommentaarid