„Uue jalanõukaupluse lisandumine kasvatab kaubanduskeskuses saadaval olevate jalanõubrändide valikut, ent pakub kliendile ka juba armastatud lemmikuid. Kindlasti on ka sortiment laiem ja huvitavam, kui Eesti klient muidu on harjunud,“ kommenteeris Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Linda Eichler.

1913. aastal asutatud Deichmanni peakorter asub Saksamaal. Deichmanni tootesortimendis on esindatud sellised brändid nagu Adidas, AM, Bench, Crocs, Fila, Kendall + Kylie, Nike, Puma, Skechers ja Reebok. 2016. aastal müüs poekett 173 miljonit paari jalanõusid ning 2017. oli poeketi käive ligi 5,8 miljardit eurot ning andis tööd peaaegu 40 000 inimesele üle Euroopa.

Euroopa turuliidri kauplused on juba avatud Leedus ja Lätis, mistõttu on Tallinn olnud ettevõtte jaoks igati loomulik jätk Baltikumis laienemisele.

Kristiine Keskuses tegutseb 43 700 ruutmeetrisel äripinnal üle 120 kaupluse. Keskuses on ligi 110 erinevat moepoodi ja 15 suurepärast söögikohta. Päevas külastab Kristiinet ligikaudu 20 000 inimest ja sel on suur õue-, sise- ja ka katuseparkla.

Citycon on Põhjamaade kaubanduskeskuste arendaja, opereerija ja kinnisvara investeerimisfirma. Koos Kristiine Keskusega omab ja haldab Citycon kokku 40 kaubanduskeskust Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Eestis.