Algse informatsiooni järgi oli juht Türgi päritolu noormees, kes oli käinud kohaliku Leedu neiuga Halooweeni peol, kirjutab Leedu Delfi. Pärast Valakampiai silla ületamist sõitis juht CityBee kirjadega Volkswagen Golfiga betoontreppi, auto veeres seejärel trepist alla.

Juhil tuvastati 1,52 promilline kriminaalne joove. Vigastuste tõttu toimetati ta haiglasse. Ametnike sõnul olid auto vigastused nii tõsised, et sellega ei ole hetkel võimalik sõita.

CityBee rendiautoga sõideti Vilniuses treppi.

Juht saab karistada joobes juhtimise ja õnnetuse põhjustamise ees. Tõenäoliselt võetakse temalt juhtimisõigus ning määratakse kopsakas trahv. Lisaks määratakse tuhande-eurone trahv CityBeele. Veel jääb ettevõtte kanda hunnikusse sõidetud auto ning katkise trepi paranduskulud.

Eestis õnnetusi teadaolevalt juhtunud pole

Kasulik küsis CityBeelt, kas ja milliseid probleeme või õnnetusi on Eestis nädala jooksul toimunud. Firma esindaja teatas, et hetkel ei ole võimalik kasutajate arvu ja muid fakte puudutavatele küsimustele vastata. Kasutusstatistikat lubas ettevõte jagada esimese tegevuskuu lõpus.

Citybee autod Tallinnas 16.10.2019

CityBee tuli Eestis sama autode kiirrendi teenusega turule eelmisel reedel, 25. oktoobril. Teenust on võimalik kasutada sarnaselt tõukeratastele, leida auto rakendusest ja see sealt endale broneerida. Võtmed leiab iga juht autost, parkida on võimalik linna piires igale poole tasuta, tasuta parkimine ei kehti eraparklates. Teenuse eesmärk on Tallinnas soodsate hindadega taksofirmadele konkurentsi pakkuda.