Oktoobris keskuse uuenemistööde käigus rajatud Kristiine Road toidutänava kõige enam oodatud söögikoha KFC mugavaks külastamiseks on restorani kõrval ka eraldi parkla ja sissepääs.

KFC Baltikumi tegevjuht Marius Stonkus sõnul on Eestis KFC restoranide ümber käiv menu tõestanud, et eestlane peab tänavatoidu kultuurist palju lugu. „Üle maailma tuntud restorani Eestisse toomine ilmselgelt rahuldab siin suurt nõudlust. Meil on hea meel, et saame peagi pakkuda oma roogasid pealinna inimestele ööpäevaringselt,“ sõnas Stonkus.

Citycon keskuste Kristiine ja Rocca al Mare juht Linda Eichler ütles, et ühtse katusbrändi Kristiine Road all olevad söögikohad keskenduvad kiirele, kaasaegsele ja soodsale tänavatoidule. „Oleme väga õnnelikud, et saame lähitulevikus Kristiine Road toidutänaval pakkuda oma keskuse külastajatele einestamise võimalust ööpäevringselt ning seda niivõrd tuntud ja populaarse kaubamärgi läbi,“ lisas Eichler.

Kristiine Road tänavatoiduala avati tänavu sügisel oktoobris. Keskuses juba olemasolevate söögikohtade kõrvale lisandus veel seitse kohta, mille seas ka KFC. Kaasaegne toidutänav paikneb Endla tänava poolse sissepääsu juures. Söögikohad kokku hõlmavad enda alla enam kui tuhande ruutmeetrise ala.

Peale uuenemist tegutseb Kristiine keskuses üle 45 000-ruutmeetrisel pinnal 15 söögikohta. Toitlustuse ja meelelahutuse osakaal üüritavast pinnast moodustab kokku 12 protsenti.