Baltic e-Commerce Forumi moderaator SEB innovatsioonijuht Siim Lepisk on juba 20 aastat aidanud nõustada ettevõtteid tehnoloogilise ja ärimudeli innovatsiooniga, et astuda uus samm edasi nende äris. Siimu supervõimeks on luua keskkond uute ideedega eksperimenteerimiseks, mille abil ettevõtted saavad oma äri laiendada.

Kutsume Sind osalema 12. märtsil 2020 Tallinnas toimuvale Baltic e-Commerce Forumile! Seminaril kohtuvad absoluutsed e-äri tipud ja 17 maailmatasemel oma valdkonna tegijat, kes jagavad lugusid ebaõnnestumiskogemustest ja sellest, kuidas püsida tipus ning mida e-kaubanduse trendid ja tulevik toovad. Koos on 300 oma valdkonna tegijat, kellega vahetada mõtteid ja kontakte. Vaata Siimu pöördumist Sulle ja registreeri end seminarile, teeme seda Sinu äri aitamiseks!
Konverents toimub Nobeli saalis Noblessneri Valukojas. Programmist leiad sellised digiturunduse tipud nagu AirBaltic, Facebook, Bolt, Boost YourSelf, Pigu Group, Hobby Hall Group jt. Kokku 17 e-kaubanduse sektori liidrit ja suuremat tegijat!

Kohtade arv on Nobeli saalis piiratud, osalemiseks registreeru SIIN.