MAXIMA Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on ettevõtte jaoks oluline, et kliendid ja töötajad võiksid ennast Maxima poodides tunda turvaliselt ja lähtudes Narva linnapea üleskutsest viisime omal initsiatiivil läbi kõikides Narva kauplustes ja kulinaaria tootmisüksustes töötajate masstestimise.

„Narva on Ida-Virumaa suurim keskus, kuhu tullakse tegema nii oma igapäevaseid kui ka suuremaid ostusid. Seega on inimestele väga oluline teadmine, et Maxima kauplused on turvalised ja ohutud nii töötajatele kui ka klientidele,“ sõnas Edvinas Volkas.

Kokku testiti Narvas 6 kaupluse töötajaid: Maxima X kauplused – Kreenholmi 39h, Pähklimäe 6a, Mõisa 8, Fama 9 ja Maxima XX kauplused Tiimanni 20 ja Kreenholmi 52/54 ja kõik testitulemused olid negatiivsed.

Tänu vääriv koostöö kohalike omavalitsustega ja avatus meediaga on praeguses keerulises olukorras olulise tähtsusega, kuna vaid nii saame viiruseleviku peatamisele kaasa aidata,“ rõhutab Edvinas Volkas läbipaistva info ja koostöö olulisust.

„Oleme kindlad, et ellu viidud meetmed tõstavad veelgi turvalisust ja ohutust kaupluses, omaltpoolt palume haigusnähtudega klientidel poodi mitte tulla, et vähendada võimalikku nakatumisohtu nii töötajatel kui ka teistel klientidel kauplustes,“ edastas omapoolse palve Edvinas Volkas.